⚽ SL 24/25 H:32 | Galatasaray 2-0 Bodrum FK | MS | 18 Nisan

şunlara takılmayalım da ne olursa olsun. Ligde en kıl olduğum takım. Bazı şeyleri çok aleni yapıyorlar.

24 maçta 2 sarı kart gören kalecileri ne tesadüf ise FB maçı öncesi 2 maçta da zaman geçirme sebebiyle son dakikalarda sarı kart görerek cezalı duruma düşüyor. Üstelik FB öncesi son maçı izledim ben Bodrum 2-0 önde, rakip Rize kaleye bile gelemiyor ki koskoca 2. Yarı 1 tane şutu var ama sarı kart sınırında olan kaleci zaman geçirmekten sarı kart görüyor. Maç 2-1 olsa yine anlayacağım da 2-0 ya. Ve bu kaleci Portekizli. Teknik direktörünün FB teknik direktörüyle, Başkanının FB başkanıyla iş ilişkilerini geçiyorum.

Bir diğer karnımı ağrıtan şey ise maçlarını ağırlıklı olarak Mehmet Türkmen’in yönetmesi. Bu sezon 5. Maçını yönetmiş olacak.

Karşımızda Mourinho sevdalısı bir teknik direktör, bir kaleci ve bir hakem olacak.

Gel bakalım Morinyonun uşağı.
Fenerbahçe maç öncesi bilerek sarı kartları görmek ve as oyuncuları oynatmamak neymiş görelim. İnşallah farklı kazanırız da düşersiniz

Zor bir maç bizleri bekliyor sabırlı ve sağlam bir oyun oynamamız lazım 1 gol yersek büyük sıkıntı yaşarız.

sanki 2 yıldır evimizde maç yapmıyoruz gibi his geldi bana. sonunda çok şükür iç saha maçına çıkıyoruz :D milli ara deplasman serisi falan derken sonunda normale döndü fikstür

Aynen samsun maçında olduğu gibi her maçı sakin oynamaliyiz artık, bize aceleci veya coşkulu oyun lazım değil

fazla hafife almayın bence. öyle yada böyle şans dersin iyi savunma dersin 9 maçta sadece 4 gol yediler oda tek maçta. 8 maç bırak kaybetmeyi gol yemeden bitirebilmiş bi takım bodrum. fb maçını da yemeden geçseler rekor olabilir o rakam.
10 macta 9 gol yemis olacaklar bu aksamdan sonra dostum.

Ben bodrumu hafife almiyorum ama sen bizi hafife aliyorsun :d

Yani oyle bi hava olustu ki sanki gol atmamiz mucize hayirdir 2004 yunanistanla mi oynuyoruz aw

Bu maç bol bol isabetli şut çekmemiz lazım

Anahtar şut olacak

Gören kaleyi yapıştırsın

Bu maça özel Kutucu daha erken dahil olabilir

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt