İ. Kaan Kapcı
Tecrübeli Üye
- 30 Kasım 2008
- 7.230
- 835
- 1.878
Takımın el freni frankowski.. yok arkadaş olmayacak bundan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne yapalım ??Mac sonu istatistikleri resmen, suna bak yav dellenmemek elde degil. Kaza kursununa gelsek nolcak?
Ekli dosyayı görüntüle 283795
Orasi öyle tabiŞu kadrosundan 6 eksik kişiyle yakaladı
Yedekte biraktigi o defans oyuncu, ligin en fazla ikili mücadele kazanan defans oyuncusuydu, adam 100% golü çikardi bize karsiFener maçında biye cezalı yaptıkları belli oldu kaleciyi panter gibi namussuz
Bir gol yesen sonra kalecide iyi uğraş dur mükemmel oynadık diyorsan girdiğinide atacaksın iki tane boş kaleye kaçırmak nedirIlk yarı pozisyonları değerlendirme hariç mükemmel oynadık. Buraya geldim sanki ben başka maç izledim![]()
Ballısı mı fener ile oynasalar yol geçen hanı olurdu ortalık... Yedek kaleci ile çıkarlardı...Fb ballısı şu ilk yarıyı oynayabilse 4-0 filan biterdi,
ne bahtsısız yav.
Lemina gibi bir profille sahada olmak Lucas Torreira’yı Fiorentina dönemine döndürdü. Baskıda Viyana kapılarına kadar kafada “acaba” olmadan gidiyor, hücumda sorumluluk alıyor.
Arkada nasılsa “KAYA” var rahatlığı oyunun tüm akışkanlığını değiştirdi. İnanılmaz keyifli.