- 3 Temmuz 2012
- 139.544
- 87.976
- 5.338
mertensYunusu çıkarıp kimi sokcan beyefendi 65 beklenmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mertensYunusu çıkarıp kimi sokcan beyefendi 65 beklenmeli
ne sacmalıyon 22 şut varHocada yine bireysel performans ile gidiyor duran top harici gol atamadık yine.Şu kadar koşmanın eforun karşılığı bu olamaz.Hep böyle.Çizgiye inip yerden veya sert orta açan kimse yok.Öğretmiyor anlatmıyor.Ataklarımızın yarısı havadan yumuşak ortalar.Diğer yarısıda barış osimhen koş.
Aglayalim. Mactan sonra puan kaybi olursa görursun napcamizi, forumda adam kalmazne yapalım ??
mesela giremiyorsa
65 ten sonra girsinmertens
Keske Yusuf Demir daha fazla oynayabilseydi. Böyle kapali oynayan takimlara karsi sanki birsey olabilir kendisiyleYunusu çıkarıp kimi sokcan beyefendi 65 beklenmeli
Beraberlik alsaydık net sampiyondukAh okan ahhh okan hoca. Lemina ile bjk maçına çıksan namağlup şampiyondun.
Ne alaka 22 şut çekmiş takım 2 direk sayısız net pozisyon var. Duran top mu oluyor torreira atsa osi atsa normal gol olacak. Oyuncunun kaçırması ile hoca taktiğinin ne alakası var? Bu maç yapmayın bari el insaf...Hocada yine bireysel performans ile gidiyor duran top harici gol atamadık yine.Şu kadar koşmanın eforun karşılığı bu olamaz.Hep böyle.Çizgiye inip yerden veya sert orta açan kimse yok.Öğretmiyor anlatmıyor.Ataklarımızın yarısı havadan yumuşak ortalar.Diğer yarısıda barış osimhen koş.
takım elinden geleni yapıyorAglayalim. Mactan sonra puan kaybi olursa görursun napcamizi, forumda adam kalmaz
Onlar da geçen 5 tne falan direkten dönen maç yaptılar yav.Fb ballısı şu ilk yarıyı oynayabilse 4-0 filan biterdi,
ne bahtsısız yav.
Ben yapmiyor mu diyorum? Bukadar kacirmak beceriksizlik. Kacirmaya devam edersen yazili olmayan kural devreye girer atamayana atarlar olur diyorumtakım elinden geleni yapıyor
yapacak bişey yok bu durumda suclu aramayınBen yapmiyor mu diyorum? Bukadar kacirmak beceriksizlik. Kacirmaya devam edersen yazili olmayan kural devreye girer atamayana atarlar olur diyorum