- 6 Eylül 2014
- 94.252
- 65.019
- 4.608
Onu önceden kazanacaktin. Şimdi soksan eli ayağına dolanirKeske Yusuf Demir daha fazla oynayabilseydi. Böyle kapali oynayan takimlara karsi sanki birsey olabilir kendisiyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu önceden kazanacaktin. Şimdi soksan eli ayağına dolanirKeske Yusuf Demir daha fazla oynayabilseydi. Böyle kapali oynayan takimlara karsi sanki birsey olabilir kendisiyle
Hocada yine bireysel performans ile gidiyor duran top harici gol atamadık yine.Şu kadar koşmanın eforun karşılığı bu olamaz.Hep böyle.Çizgiye inip yerden veya sert orta açan kimse yok.Öğretmiyor anlatmıyor.Ataklarımızın yarısı havadan yumuşak ortalar.Diğer yarısıda barış osimhen koş.
Ararim. Hepsi beceriksizyapacak bişey yok bu durumda suclu aramayın
Lig'imizin kalitesizligi, boş isler. Uefa macina cikinca foyamiz ortaya cikiyor.Avrupa’nın 10 büyük ligi içinde, bir maçın ilk yarısında en fazla şut çeken takım Galatasaray olmuş. |23|
Kaynak: beIN Sports)
2 yapican sonra kim geliyorsa gelsinBodrumun bizim kaleye gelecek gücü yok ama futbol bu belli olmaz. 2.yi atmamız lazım acilen ondan sonra rölantiye alabiliriz
Kime sövelim osimhen mi torreira ya mı sövelim o durumda?Ben yapmiyor mu diyorum? Bukadar kacirmak beceriksizlik. Kacirmaya devam edersen yazili olmayan kural devreye girer atamayana atarlar olur diyorum
sallai tribunde diye biliyorumFrankowski çıkmalı Sallai girmeli.
Barisa sövmekte fayda var, bu durumlarda gol atiyorKime sövelim osimhen mi torreira ya mı sövelim o durumda?