Mustafa Uzun
Parçalı Üye
- 12 Ocak 2012
- 4.294
- 2.310
- 1.913
Katiliyorum. Genç oyunculara daha fazla güven vermeliydi bence. Yazik.Onu önceden kazanacaktin. Şimdi soksan eli ayağına dolanir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katiliyorum. Genç oyunculara daha fazla güven vermeliydi bence. Yazik.Onu önceden kazanacaktin. Şimdi soksan eli ayağına dolanir
Cezali degilmi?sallai tribunde diye biliyorum
Alakası yok adam aynı fiziginde ayrıca iyide oynadıBu arada Sara iyicene hantallaşmış.. seneye belini döndüremez hale gelir
Cezalı imiş. Jacobs girsin bari.sallai tribunde diye biliyorum
Hiç özgüveni yok kendisinde suan. Bir kaç hata yapmisti 2/3. maçinda, ondan beri zaten çok kötü oynuyor, özgüvene ihtiyaci var bence, kalite sorunu yokturFrankowski sürekli yan pas, nerden bulmuşlar bunu?
İyi barışa söveriz. Kaleci tokatlıyor her topu ne yapalım. Onunki de direkten çıktı. Bu durumda tamamen olay futbol talihsizliği olur. Başka açıklaması yok. Ha 2. Yarı bu efektifliği sahaya yansıztmazsak söveriz birilerine...Barisa sövmekte fayda var, bu durumlarda gol atiyor
Lemina gorevini yapıyor arkayı süpürdü bir tane adam kaçırmadı ne yapsın daha adam işi bu oyuncunun onun sayesindeBu oyuna devam. 2'yi buldugumuz an mac biter. Yunus etkisiz, Baris cok istekli. Lemina'yi da vasat buldum. Lakin hic biri muhim degil. Muhim olan 3 puan.