⚽ SL 24/25 H:32 | Galatasaray 2-0 Bodrum FK | MS | 18 Nisan

Tribün devreye girmeli, çekirdeklerinize küfür etmeyelim.

Sezonun en kritik maçı boş boş sahaya bakıyorlar

Morata kulübede dizini tutuyordu. Ters bir hareket mi yaptı naptı ısınırken

Kaleci Souza ile bizim forvetler arasında geçecek bir maç olacak bu kaleci çok ovuluyor hiç izlemedim fener maçında cezaliydi

Umarım geleni gideni içeri alir
sevgili evren ,

ilk yari ozelinde -lig rekoru- kirilmis *olabilir mi :unsure: *
yabanci spiker istatistigi belirtti , degineyin istedim ;
yanilmiyorsam -> *28 deneme den hedefi bulan 8 sut .

bu denklem den 1 gol cikardik . ustteki istatiistige oran babinda cok dusuk - bir golde - kalmis olmamiz .
oyunumuzu hegomoni olarak hukmettirdik. ancak futbol sakaya gelmez. cok sans buldun mu 2, 3u de mutlak atmalisin garanti adina .

velhasil ,

kanimca mutlak 2yi bulmamiz gerekir .

@Onur Adıbelli , @Aras Şimşek , @Murat Durmaz

saygi ve selamlar.

Altı üstü 20 dakika maçı baskıya alacaksın bitecek yav.
Tiyatro izliyorlar oyuncular bunları gaza getiriyor

Barış cezalı duruma düştü, Osimhen dikkat etmeli, haftaya Eyüp deplasmanı ikisinin birden yokluğunda bizi zorlar.

Bu maçta apo el bombası asıl...

Lemina gorevini yapıyor arkayı süpürdü bir tane adam kaçırmadı ne yapsın daha adam işi bu oyuncunun onun sayesinde
Toreira ceza sahasında Fink atiyor
Bana karsi Lemina'yi savunmana gerek yok ustad 😁 Hastasiyim, severim sayarim. Bu mac biraz enerjisi dusuk geldi bana. No problem.

Baris'in ama ayni zamanda Yunus'unda en büyük delirten hareketleride top'a pas vermeden önce 5 kere geri çevirip, yada 2 saniye fazla bekleyip eninde sonunda o ilk pas verme imkanlari olan oyuncuya o pasi vermeleri. Yav hemen versene geri zekalilar.

Takımın 4-2-3-1 ve 4-3-3 arasında geçiş yapan Lemina-Torreira-Sara merkez üçlüsüyle bundan sonra normal şartlarda puan kaybetmesi çok zor.

Dinamizm, sahipsiz top kazanma, ikili oyunlar ve agresiflik. Hoca doğruyu buldu sonunda.

Geri
Üst Alt