⚽ SL 24/25 H:32 | Galatasaray 2-0 Bodrum FK | MS | 18 Nisan

Barış on kötü gözükmesi normal ki o kadar da değil. Normal şartlarda bu kadar kapalı takıma daha kötü oynamasını bekliyordum. Yine çok çalıştı çabaladı... Gömmeye gerek yok.
Yok mücadele olarak yazdım zaten gerekeni yine her şeyini verdi. Ama kötüydü yani. Arada olur öyle.

Rakip resmen ikinci lig kalitesinde fark atilmasi gerekirdi ama kaciran kacirana, bu kadar gol kacmaz. Neden gol atmada bu kadar beceriksiz bizim takim anlamiyorum

Çok geç gördü. Takımın 1 aydır sezon içindeki takımla alakası yok. Ne oldu da bu kadar sağlam oyuna geçtik anlamak güç
taşlar yerine oturdu kimin nerde oynadığı belli lemina ve eren cuk oturdu tek sıkıntı frankowski gözüküyor ona da sabredeceğiz mecbur

Bu pozisyonun farklı açısı çıkacağı ve penaltı olacağı belliydi.

2 açı gösterdiler bir şey belli değil. Barış niye düşsün öyle bir şey olmasa.
Ayağının takıldığı bi yer de var o pozisyonda, canlı izlerken hiç penaltı demedim bu pozisyona. Garip bi pozisyon olmuş.

Haftaya işimiz zor fener Antep'ten çıkarsa
Eyüp ile barış alperde yok iken kolay maç olmaz thiam umarım oynamaz birşeyler olurda davinsonu ilk maç çok zorlamisti

Ama fener Antep'te takilirsa ozaman bu eyubun içinden geçeriz şenlik olur sampiyonluk kutlarız trabzonda

Lemina 9.9 almamışsa it pislesin istatistik bilimine.

Geri
Üst Alt