⚽ SL 24/25 H:32 | Galatasaray 2-0 Bodrum FK | MS | 18 Nisan

Bencede öyle ama bugün Souza nasıl zorladı ise haftaya berkede öyle zorlucak ayağı düzgün adamları var eyubun kolay maç olmaz fener maçının skoru direk etkiler
Bugünkü gibi bitirirsek her maç zor. Daha temiz bitirmek lazım. Deplasman finisherlığımıza güveniyorum.

Bencede öyle ama bugün Souza nasıl zorladı ise haftaya berkede öyle zorlucak ayağı düzgün adamları var eyubun kolay maç olmaz fener maçının skoru direk etkiler
Barış mental olarak son 2 maçtır düşüşte bence kartı temizlemesi iyi oldu kendiside farkındadır
Eyup kırılgan bir takim evren evet ama kadro darligindanmi bilmiyorum aynen samsun gibi fizik olarak düştüler
O maçta bizi en çok kim zorlar sana söyleyeyim Berke zorlar

Barış mental olarak son 2 maçtır düşüşte bence kartı temizlemesi iyi oldu kendiside farkındadır
Eyup kırılgan bir takim evren evet ama kadro darligindanmi bilmiyorum aynen samsun gibi fizik olarak düştüler
O maçta bizi en çok kim zorlar sana söyleyeyim Berke zorlar
Berke olmasa zaten korkmam bugün Souza neyse Berke bir seviye üstü
Umarım kötü gününde olur
Veya transfer haberleri biraz etkiler

Lemina ve Torreira orta sahası varken rakip her çıkmaya çalıştığında duvara çarpmış gibi oldu. Rakipler için çok can sıkıcı bir ikili oldu.
Şu Lemina bize Allahın lütfu oldu, kendi kendini bize aldırdıda kurtardık, okan hoca değerini tam bilmiyordu ama taraftar olarak biz öneminin farkındaydık.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berke olmasa zaten korkmam bugün Souza neyse Berke bir seviye üstü
Umarım kötü gününde olur
Veya transfer haberleri biraz etkiler
Aynen doğru diyorsun eyupu izliyorum genelde ligin 2.yarisinda aldığı her puanda berke 1 numara resmen
Arda birkactane transfer yaptirsa eyup çok daha diri olabilirdi
Hatta thiam fiziken iyice düştüğü için son maçlar umutu forvet çıkarmaya başladı
Eyup maçında fiziken güçlü ve sakin olmak gerek

IMG_7940.webp

Mertens fizik olarak gayet iyi görünürken hoca neden daha çok şans vermiyor anlamıyorum adamın 1 pası gol demek

En çok Barış tebrik etmesi lazım zaten Allah esirgesin bi kayıp olsa günün en kötüsü idi heralde Franky ile beraber. Ama olur öyle şeyler arada, kötü de olsa kötü mücadele etmiyor asla.
Kötü oynamadı barış ya hatta ilk yarının en iyisi olabilir inanılma efor sarfetti. Sürekli koşu yaptı. Asıl bunlar yaşanırken 20mt çizgiye koşu yapmayan oyunu sıkıştıran yunus kötüydü
Sarısından kaynaklı aldı muhtemelen barışı yoksa yunus çıkmayı halletti

Geri
Üst Alt