⚽ SL 24/25 H:32 | Galatasaray 2-0 Bodrum FK | MS | 18 Nisan

son haftalarda rakipler top alıp çıkamıyor, dolayısıyla geriye 50mt kosmak zorunda kalmıyorsak toreira lemina ikilisinden kaynaklıdır. 3.bölgede ilk baskıyı çok iyi yapıyorlar ve rakipler topu kaptırıyor. kossak bile 15-20mt geriye kosuyoruz buda oyun gücümüzü arttırıyor.
haftada 1 maç oynamanın avantajını da yasıyoruz bizim 3 günde 1 maç oynayıp aşağı yukarı bu gücü sergiyelecek takıma ihtiyacımız var. şu dinlenmşşliklerle avrupada da maça çıksak o geçtiğimiz yıllardaki bayern manu maçları gibi oyunu alabiliriz elimize. kazanırız kaybederiz bilmem ama izlemek istediğimiz galatasarayı görürüz net.

yönetim şu adamı kovsa güven oyu tazelese güçlenerek devam eder yoluna. işler tıkırında çıkıp da konusup canını sıkma taraftarın. git o cuesta transferinin hesabını ver. kendi egolarınızı tatmin edeceksiniz diye kulübe büyük kazıklar sokuyorsunuz.

Maçtan geldikten sonra henüz özeti izlemedim ama ben böyle domine ettiğimiz maç hatırlamıyorum. Sürekli ah nasıl kaçtı modundaydık statta…

Davinson, Torreira, Osimhen, Eren god mood yaptılar. Her hareketleri olumluydu. Özellikle Osimhen baba sen ne yapıyorsun, bu adam first touch ı ilk geldiğinde kötüydü, şimdi harika şekilde her topu alıyor, dağıtıyor. Torreira desek Lemina geldikten sonra hücumcu kesildi başımıza. 4 kilit pas, 5 şut nedir abi.

Son olarak hakem denen … geleyim. Maçın başında ince ince doğramaya başladı. Ama fırsat bulamadı. Uzak köşede olmama rağmen verdiği penaltıda, adam topa vurdu gibi niye devam ettirip pozisyonun bitmesini beklemedi ki top Osimhen’e geldi dedim. Ben onca metreden gördüm, hakemin oradan görmemesi mümkün değildi. Hem atağı yedi, hem hızımızı kesti bi 10 dk falan. Niyet sorunlu

Bu sene iç sahada seyirci yuzunden laubalilik yuzunden her maçta zorlandik lakin samsun maçından itibaren takımdaki ciddiyet ve sakinlik şu an ligte başka takımda yok

Lemina, Torera ,Sara orta sahası ile âdeta12 kişi! oynuyoruz sahada.Buna mukâbil çift forvet ya da Mertens ile oynayınca 10 kişiymiş! gibi kalıyoruz. Avrupa oyunu da bu olmalı.(lıydı) Seneye takım planlaması yapılırken bu üçlü orta sistemini oynayacak ve zenginleştirecek hamleler yapılmalı. Kenarda Yunus olmayınca tıkanıyoruz örneğin. O-O bile gitse illaki bir gol atıp kazanırız diyoruz, inş. çift forvetli sistem hortlamaz keza yürekte sızı ile izliyorduk maçı.

Geri
Üst Alt