⚽ SL 24/25 H:33 | Eyüpspor 1-5 Galatasaray | MS | 27 Nisan

Bu maçtan acaip urkuyorum neden bilmiyorum ama içim hiç rahat değil
Umarım rahat kazaniriz

arda takımına adam gibi mücadele edin mi diyecek yoksa karı gibi yatın zamana oynayın mı diyecek göreceğiz.

Sanki hiçbir avantaj yokmuş gibi çıkmalıyız
Bize rehavet yaramıyor

Arda hocam olabilecek en iyi şekilde hazırlayacaktır takımını, zor maç olacak. İlk maçta puan aldı falan diyorlar da o maç Eyüp feci eksikti ve biz 28 tane falan net gol kaçırdık. Tamamen bizden kaynaklı bir puan kaybıydı yani. Bu maçı da o maç gibi oynasak 1-5 falan bitmesi lazım.

berke'nin kurtarış yüzdesi neredeyse %80.

yani istatistiklere göre 10 adet gol olabilecek pozisyon yakalayabilmemiz lazım ki 2 gol atabilelim. zaten ilk yarıdaki maçta da hemen hemen öyle olmuştu. ciddi sayıda gol olabilecek pozisyona girip, 2 gol atabilmiştik.

atacağımız max gol sayısı 2 olur bu maçta da bence. (biraz günümüzde olursak düşük ihtimal ama belki 3 olur)

thiam'ın her maç neredeyse gol katkısı var. ampem, emre mor süratli hücumcular. akbaba da tabelaya yakın bir oyuncu.

bir süredir gol yemiyoruz, tüm bu sebeplerle, bu maç en az bir gol yeriz diyorum.

yiyeceğimiz gol adedi de min 1 gol olur. max 2 gol olur.

iddiacılar için, kgvar işi banko diyorum.

yenersek de 1-2 ya da 1-3 yeneriz.

beraberlik ihtimali de hiç de az değil bu arada.

3 gol atarsak ise kesin kazanırız.

berke'nin kurtarış yüzdesi neredeyse %80.

yani istatistiklere göre 10 adet gol olabilecek pozisyon yakalayabilmemiz lazım ki 2 gol atabilelim. zaten ilk yarıdaki maçta da hemen hemen öyle olmuştu. ciddi sayıda gol olabilecek pozisyona girip, 2 gol atabilmiştik.

atacağımız max gol sayısı 2 olur bu maçta da bence. (biraz günümüzde olursak düşük ihtimal ama belki 3 olur)

thiam'ın her maç neredeyse gol katkısı var. ampem, emre mor süratli hücumcular. akbaba da tabelaya yakın bir oyuncu.

bir süredir gol yemiyoruz, tüm bu sebeplerle, bu maç en az bir gol yeriz diyorum.

yiyeceğimiz gol adedi de min 1 gol olur. max 2 gol olur.

iddiacılar için, kgvar işi banko diyorum.

yenersek de 1-2 ya da 1-3 yeneriz.

beraberlik ihtimali de hiç de az değil bu arada.

3 gol atarsak ise kesin kazanırız.
Analiz işini azaltalım. 3-0 gibi net bir skorla alırız.

Son düzenleme:
bunlara cakıp beşiktaşı 3. yapaşlım

Çekişmeli ve zor bir maç bizi bekliyor Arda hoca takımını çok iyi hazırlayıp motive edecektir Galatasaray'ın dinamiklerini bilen Arda hoca ilk maçta da epey zorlamıştı bizi ama ne olursa olsun takımımıza güveniyoruz moralliyiz özgüvenliyiz ve daha kaliteliyiz

Uzatın lan şu çocuğun sözleşmesini.

Dün paylaşacaktım unuttum, GS kolyesi detayına dikkat.

Screenshot_2025-04-23-16-50-47-756_com.instagram.android.webp

Eyüp maçı kuşların son umudu.. eyüp galibiyeti alırsak umutları iyicene tükenecek

Karşıda böyle bi tff başkanı.. yalının çocuğu ve adnan oktarcı gibi varken takımın full konsantre olması gerek

Muhtemelen 2 maçta bizi doğrayacaklar planları bu

Çekişmeli ve zor bir maç bizi bekliyor Arda hoca takımını çok iyi hazırlayıp motive edecektir Galatasaray'ın dinamiklerini bilen Arda hoca ilk maçta da epey zorlamıştı bizi ama ne olursa olsun takımımıza güveniyoruz moralliyiz özgüvenliyiz ve daha kaliteliyiz
Yakaladiklarimizin yarisini atsak 7-2 fln bitecekti mac. Zorlamadi, bizim beceriksizligimiz yuzunden puan kaybettik

Bu maci da zorlanmadan kazaniriz

berke buffon modunu açmasın kafi şu ana kadar eyüpün aldıgı puanların yarısı = berke nin

Geri
Üst Alt