⚽ SL 24/25 H:33 | Eyüpspor 1-5 Galatasaray | MS | 27 Nisan

Arda'nın bizi kendisine düşman edeceği bir tavır içine gireceğini sanmam. O kadar salak değil. Önünde uzun bir kariyer planı var.
Normal oyununu oynatır geçer. Ekstra motivasyon ya da hırs yaparsa kendini bitirir şu kritik dönemeçte.

Arda'nın bizi kendisine düşman edeceği bir tavır içine gireceğini sanmam. O kadar salak değil. Önünde uzun bir kariyer planı var.
Normal oyununu oynatır geçer. Ekstra motivasyon ya da hırs yaparsa kendini bitirir şu kritik dönemeçte.

Tatlısu Galatsaraylısı

Sen beb gi değil.

En tehlikelileride böyleleri.

Bu fb denen olusumla ugrasmak ne kadar yorduysa.Bu heriflerin kirlettigi ortam yuzunden tirsaklasan gs taraftarida o kadar yordu.Biz 5 puan ondeyiz ve sahada iyi oldugumuz sürece kimse bizden bir sey calamaz.Hayirlisiyla su sezonuda kazanalim da vallahi takip etmiyecegim artik cok yordu.
Inanır mısın yarım saat önce bende kendi kendime aynı şeyi söyledim. Şampiyon olup 5. yıldızı takarsak, artık futbolu takip etmeyi bırakmanın en doğru karar olacağını düşündüm. Zenginlerin oyuncağı olmuş futbol. Her hafta fenerin ittirilmesinden bıktım. Yarın bizim maçta takılmamız için de herşeyi yapacaklar. Yazılı ve görsel medya satılmış kOÇ denen şerefsize. Kimse aleyhine yorum yapamıyor. Her hafta tiyatro izlemekten sıkıldım açıkçası. Belkide bunun en büyük sebebi bizim yönetimin gereken cevapları vermemesi.

Herifler istediğini yaptırıyor, yabancı hakem istiyor geliyor üstelik bizim evimizdeki maça, yabancı VAR olmazsa kupa maçlarına çıkmam diyor, yabancı VAR geliyor, VAR kayıtları açıklansın diyor açıklanıyor. Üstüne birde sürekli yalan, algı yapıyorlar ama bizim taraf sus pus. Iyice yordu artık gerçekten.

Son haftalarda eyüp hiçbir halt oynamadı ama bu maça ekstra motivasyonla çıkacaklardır ve maç kasımpaşanın uğursuz stadında. O yüzden kolay bir maç olmaz gol yemeden 1-0,2-0 alıp geçmek lazım

Çok kritik maç. İşleri ciddiye almalıyız. Geçen haftaki kayıpları tamamen şansa oldu. Onları tekrar yarışa dahil etmemeliyiz. Ts maçına kadar kayıpsız ilerlemek zorundayız. Ondan sonrasi çorap söküğü gibi gelir

Kasimpasa stadinda...
Kasimpasaya alerjim var...
Kasimpasa olan yerde, ben kafayi yiyorum
Kasimpasa'dan nefret ediyorum..

Bu mac hata yok
Bu mac panikte yok
Bu mac cope atilan dakikalar yok
Bu mac net oyun , temiz skorla stressiz bitmeli

Rakibin kim olduğunun bir önemi yok 1.5-2 ay öncesi olsa fark eder derdim ama artık fark etmez son haftalarda oynadığımız futbol keyif veriyor yarında aynı oyun temposu devam edecektir.

Eskiye nazaran daha kontrollü, paslı aynı zamanda alan daraltıp daha iyi pres gücü sergiliyoruz hem topa sahip olup az yoruluyoruz hem de rakipteyken daha şiddetli şekilde saldırabiliyoruz.

Rakibin kim olduğunun bir önemi yok 1.5-2 ay öncesi olsa fark eder derdim ama artık fark etmez son haftalarda oynadığımız futbol keyif veriyor yarında aynı oyun temposu devam edecektir.

Eskiye nazaran daha kontrollü, paslı aynı zamanda alan daraltıp daha iyi pres gücü sergiliyoruz hem topa sahip olup az yoruluyoruz hem de rakipteyken daha şiddetli şekilde saldırabiliyoruz.
Şirin baba şampiyonluk ateşini yaktık diyebilir miyiz

Girer inşallah her vurduğumuz tarihi fark olur yarın

Geri
Üst Alt