⚽ SL 24/25 H:33 | Eyüpspor 1-5 Galatasaray | MS | 27 Nisan

Thiam ampem emre mor mu

Geçmiş olsun

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazıklar olsun arda sana

oyuncular - son maclarimizdaki dengeli ve kompakt oyunumuzdan taviiz vermemeye dikkat etmeli .

biz takim olarak kendi oyunumuza kanalize olmaya devam edelim . ligin son periyodlarin da bir tik daha elzem olan ; golu erken bulma konusunu hayirlisiyla bu macta da bi sekilde bulmaliyiz .
son mactaki cs ici ve civari baglaminda ablukaya alma istegimiz ve ciddiyetimizi bu maca da mutlak tasimaliyiz,bunu yaparken takim genel defansi ehemmiyeti ve kompaktliktan mutlak taviz vermemeye ozen gosterilmeli .
keza, bu mac ozelinde de bi ihtimal duran top kiliit acici olabilir . yanilmiyorsam ligin en etkili duran top kullanan takimiyiz . duran top orglari devamindaki geliskenlerde < - > ribaundlari bu macta da alirsak bi sekilde golu buluruz inancindayim . < - > lucas, sara , lemina ve yunus bir yana , surpriz sekilde sallai bu yonden golu ve galibiiyeti getiren ayaklardan biri olabilir . bu geliskenler de arka da deplase olmasiyla kendisinden gol veya asist bekliyorum .

orta sahayi son maclarda genel yayiliim ve lemina eklentisi ile toparladik gozukuyor . geriye kalan defansif ;
defans hattimiz arasina veya arkasina atilan uzun veya derin den delici toplari mutlak supurmeliyiz . keza , her turlu bireysel hataya da mahal vermemeliyiz .

savruk goruntu sergileyen franki de garanti oynamali, baski da zamanlama ve saha gorusunu saglam yapmali . ben orta saha lemina lucas ikilisinden bu bolgeye ekstra donusumlu destek bekliyorum. rakip bindirmelerin de bu bolge tek franki insiyatifine birakilmamali . takim genel savunmamiz ekstra dikkatli olmali, yardimlasmali .

hayirlisiyla su maci da gonlumuzden gecen sonucla kapatalim . bu , iyi oyun veya duz oyunla olur dan ziyade ,
bi sekiilde galibiyet golunu bulmak icin 90 dakika ciddiyetle ter akitmali , galibiyet icin bolca cabalamali .

saygi ve selamlar .

Bu hızlı kanatlar ve thiam ile gol bulur eyüpspor

Bakalım bu senenin en iyi kalecisine en az 2 gol atabilecek miyiz

Bu ruzgarda hersey olur
Sansimiza tukureyim!
Mac ertelenebilir

Geri
Üst Alt