⚽ SL 24/25 H:33 | Eyüpspor 1-5 Galatasaray | MS | 27 Nisan

iyi oynamiyoruz umarim ikinci yari daha farkli bir Galatasaray cikar yoksa ciddi anlamda ikinci yari sikintili gecer Franky de cikmasa kesin kirmizi yiyecek

rezil transfere onay veren rezil oyun oynatan hoca da gitmeli.bu lafa karşı çıkanlar seneye 3.-4. hafta aynısını haykıracak.

rakibi bu kadar oynatmamak lazım
eyüp'te ayağı düzgün oyuncular var. izin verirsek atarlar golü
yaslanırsak bu maç zora girer.

Frankowski çıkıp yerine çok acil Kaan'ı almak lazım. Yunus yerine de Yusuf, yani daha ne kadar kötü olabilir. 45 dk'da 10 tane top kaybı yaptı. Ayaklar gitmiyor işte, sakatlığı var. İlla yememiz mi lazım.

Frank müdahelesi takımı da şokladı bir, korktu herkes galiba kırmızıdan. Oyunu düşürüyor Frank. Ya Yunus ya Frank ikisinden birisi çıkmalı kaldırmıyor takım ikisini.

2. Yariya ilk yarinin ilk 15 dk si gibi başlamaliyiz. Ah ulan 3-0 olacak bir ilk yariydi valla. 2. Devre başında hemen gol bulursak maç kırılır. Eyüpte bizim gibi bugün çok kopuk oynuyor

2 tane yüzde yüz ötesi kaçan gol bir tane yan hakem rezilliği yüzünden kaybettiğimiz gol. Abi neden bu kadar kanırıyoruz anlamıyorum.

Franko-Yunus rezalet oynuyo ikisi de. Hucumda zaten sifirlar da sabunmada da cok kotuler surekli pozisyon olmasa da atak yiyoruz o bolgeden.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sağ tarafta franı kesin değiştirmek lazım çünkü bu adam ya 10 kişi bırakır ya gol yedirir.Anlamıyorum bu heyacan nedir arkadaş.Ayrıca Barışın ne kadar önemli olduğunu yunusu görünce bir kez daha anlıyorum.Sağ taraf komple ölü hocaaaa

Geri
Üst Alt