Batuhan Hatipoğlu
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2017
- 5.112
- 4.157
- 1.338
herkes antep alir dedigine göre bu mactan ekmek cikmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
badou'yu neden kadro dışı bıraktın tudor reis?------------------Dioudis---------------
--------Bruno----Semih---Husic-------
Sorescu---------Ogün--------M'bakata
------------Furkan-----Maxim-----------
---------Lungoyi------------Halil--------
Stoperin biri Arda Forvetin biri Boateng de olabilir
badou'yu neden kadro dışı bıraktın tudor reis?
ben anadolu takımlarına karşı 2.5 senedir yenilmeme işinin bu maçta biteceğini düşünüyorum.Fenerin kocası furkanı tercih ederim badounun yapacağı manasız top kayıplarını izlemektense
Desem de inanma unuttum onu, yaz furkanın yerine. 2 önemli eksiğe rağmen feneri hüpletebilecek bir kadro, Zorbay'ın emeklerine rağmen fener moralman çöktüğü için bu maçı alamaz diyorum
------------------Dioudis---------------
--------Bruno----Semih---Husic-------
Sorescu---------Ogün--------M'bakata
------------Furkan-----Maxim-----------
---------Lungoyi------------Halil--------
Stoperin biri Arda Forvetin biri Boateng de olabilir
lungoyi ve halil yıldızlaşır bu maçDervişoğlu fenere ters gelir sırtı dönük top alıp yaptigi dönüş ve driplingler ile skrinari pas pas eder sağa sola iki hızlı adam koyarsa Antep gol veya goller bulacaktır
Antep 2 gol atarsa kesin puan alir
Fener zaten akan oyunda gol bulabilen takım değil. Ama ciddi duran top tehdine sahipler. Antep girdiğini atarsa, fener kafası kesilmiş kanarya gibi sahada dolanır.Antep'in iç sahada korkunç bir istatistiği var.
İç saha puan durumunda 3. sıradalar ve yalnızca 8 gol yemişler.
Bu 8 golün 2'si penaltı birisi bizim kornerden attığımız gol yine Göztepe'den ve Hatay'dan yedikleri gollerde duran top yani akan oyunda 15 maç yenilen 3 gol.
Bu maçın normal şartlarda Fenerbahçe galibiyeti ile sonuçlanması sürpriz olur, merakla bekliyorum.
Selçuk hoca umarım 3'lü çıkar ve öne sprinter adamları koyar çünkü Kozlowski olmadığı için top yapma şansları yok gibi bir şey.
Arda/Mbakata-Viana-Husic
Sorescu-Ogün-Ndiaye-Lungoyi
Maxim
Halil-Boateng