SL 24/25 H:33 | Gaziantep FK 1-3 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan

Maalesef beklentiye girdigimiz hicbir mac puan kaybetmiyorlar .. Bu da onlardan biri olur

------------------Dioudis---------------
--------Bruno----Semih---Husic-------
Sorescu---------Ogün--------M'bakata
------------Furkan-----Maxim-----------
---------Lungoyi------------Halil--------

Stoperin biri Arda Forvetin biri Boateng de olabilir

fb iki tür maçlar oynuyor:

1- ağır favori olduğu maçlar.

2- doğal olarak puan kaybı beklenilen maçlar.

birinci tip maçlarda ağır favori olduğu için puan kaybı beklemiyorsunuz.

ikinci tip maçlarda ise "beklentiye girdigimiz hicbir maçta puan kaybetmiyorlar" argumanıyla puan kaybı beklemiyorsunuz.

size kalsa fb 38 maçta 38 galibiyet alacak hee :d

------------------Dioudis---------------
--------Bruno----Semih---Husic-------
Sorescu---------Ogün--------M'bakata
------------Furkan-----Maxim-----------
---------Lungoyi------------Halil--------

Stoperin biri Arda Forvetin biri Boateng de olabilir
badou'yu neden kadro dışı bıraktın tudor reis?

badou'yu neden kadro dışı bıraktın tudor reis?

Fenerin kocası furkanı tercih ederim badounun yapacağı manasız top kayıplarını izlemektense

Desem de inanma unuttum onu, yaz furkanın yerine. 2 önemli eksiğe rağmen feneri hüpletebilecek bir kadro, Zorbay'ın emeklerine rağmen fener moralman çöktüğü için bu maçı alamaz diyorum

Fenerin kocası furkanı tercih ederim badounun yapacağı manasız top kayıplarını izlemektense

Desem de inanma unuttum onu, yaz furkanın yerine. 2 önemli eksiğe rağmen feneri hüpletebilecek bir kadro, Zorbay'ın emeklerine rağmen fener moralman çöktüğü için bu maçı alamaz diyorum
ben anadolu takımlarına karşı 2.5 senedir yenilmeme işinin bu maçta biteceğini düşünüyorum.

Ligde öyle bir YAPI var ki dün öğlen oynanan maçta

Sırf

1. Başakşehir kazanıp son haftalara Avrupa iddiası ile çıksın (belki son maça kalırsa GS ile oynayacak)
2. G.Antep kazanmasın ki haftaya FB maçına iddiasız konumda çıksın.
3. G.Antep'in en önemli 2 oyuncusu ve hocasını cezalı duruma düşürelim ki kolu kanadı kırılsın
4. Eyüpspor'a 22 faul yaptığı maçta hiç kart vermeyelim ki Galatasaray maçına full kadro çıksın.
5. Galatasaray'ın x-faktörü dinamosu Barış'a kart gösterelim ki Eyüp maçında cezalı olsun.
6. Eren Elmalı iyi oynuyor haksız kart verelim (Samsunspor maçı) ki belki kalan haftalarda cezalı olur üst üste kart görüp.

Bütün bunlara rağmen 5 puanlık fark var. Her hafta aynı şeyi söylüyorum FB'nin bu şartlarda kaybetmesi ya çok kötü futbol oynaması ile ya da mucizeler ile açıklanacak durumda. İkisi bir araya gelince oluyor ancak. Çünkü çok kötü de oynasa kazandırılıyor bir şekilde. O yüzden 2 hafta üst üste kaybetmesine izin vermeyen bir YAPI var zaten.

Bu futbolu oynayan takım normalde 15-20 puan fark yemesi lazımdı. Ama fark sadece 5.

Sene başından beri

1. Sarı kartlık hamlelerinin %50'sinden fazlasında kart görmeyen.
2. Aleyhine VAR müdahelesi olmadan penaltı dahi çalınmayan.
3. Lehine her 2 maçın birinde %40-50'si oynadığı ve yarıştığı takımların lehine asla çalınmayacak penaltılar skorda dezavantajlı iken verilen.
4. 1 yıldır asla VAR ile bile kırmızı kartlık faülleri es geçilen.

Rakibi için:
5. Yarıştığı takımın aleyhine 1/3'ü uyduruk aleyhte penaltı verilen. Verilmesi gereken penaltıları ancak VAR ile verilen ve en az 1/3 oranda haklı penaltısı es geçilen.
6. En kritik deplasmanlarda ucuz şekilde 10 kişi bırakılan (Sivas ve Beşiktaş maçları)
7. Fikstürde en çok hafta içi maçını (Salı dahil) oynatıp iç saha konsantrasyonu düşürülmeye çalışılan.

O yüzden bizim gevşeme şansımız da hakkımız da yok.

Gaziantep'in 3 oyuncusu cezalı duruma düşmüş. Şaşırdık mı? Tabi ki hayır.

Dervişoğlu fenere ters gelir sırtı dönük top alıp yaptigi dönüş ve driplingler ile skrinari pas pas eder sağa sola iki hızlı adam koyarsa Antep gol veya goller bulacaktır

Antep 2 gol atarsa kesin puan alir

Antep'in iç sahada korkunç bir istatistiği var.

İç saha puan durumunda 3. sıradalar ve yalnızca 8 gol yemişler.

Bu 8 golün 2'si penaltı birisi bizim kornerden attığımız gol yine Göztepe'den ve Hatay'dan yedikleri gollerde duran top yani akan oyunda 15 maç yenilen 3 gol.

Bu maçın normal şartlarda Fenerbahçe galibiyeti ile sonuçlanması sürpriz olur, merakla bekliyorum.

Selçuk hoca umarım 3'lü çıkar ve öne sprinter adamları koyar çünkü Kozlowski olmadığı için top yapma şansları yok gibi bir şey.

Arda/Mbakata-Viana-Husic
Sorescu-Ogün-Ndiaye-Lungoyi
Maxim
Halil-Boateng

Antep'in iç sahada korkunç bir istatistiği var.

İç saha puan durumunda 3. sıradalar ve yalnızca 8 gol yemişler.

Bu 8 golün 2'si penaltı birisi bizim kornerden attığımız gol yine Göztepe'den ve Hatay'dan yedikleri gollerde duran top yani akan oyunda 15 maç yenilen 3 gol.

Bu maçın normal şartlarda Fenerbahçe galibiyeti ile sonuçlanması sürpriz olur, merakla bekliyorum.

Selçuk hoca umarım 3'lü çıkar ve öne sprinter adamları koyar çünkü Kozlowski olmadığı için top yapma şansları yok gibi bir şey.

Arda/Mbakata-Viana-Husic
Sorescu-Ogün-Ndiaye-Lungoyi
Maxim
Halil-Boateng
Fener zaten akan oyunda gol bulabilen takım değil. Ama ciddi duran top tehdine sahipler. Antep girdiğini atarsa, fener kafası kesilmiş kanarya gibi sahada dolanır.

Maçı kafamda oynuyorum bir tane zırtapoz çıkıp beleş penaltı + beleş gol hediye etmezse antep kazanır. Bu dediklerim gerçekleşirse berabere gibi gözüküyor. Fbnin oyun gücü bu tip deplerden çıkmaya müsait değil, umarım duran toplarda mallıkları tutmaz anteplilerin

Geri
Üst Alt