Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.798
- 12.867
- 2.343
Kayseri'yi yenselerdi bu maç banko puan kaybıydı ama şu an ortada,beklenmedik derecede rahat bir Fb galibiyeti dahi mümkün hatta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz öncesinde oynayıp, eyüp'te şöyle bodrum maçı gibi ezici bir oyunla galibiyet alsaydık, 8 puan geride çıkacaklardı bu maça. gs'ın 1 deplasmanı daha silinmiş olacaktı. o zaman salabilirlerdi burayı.Kayseri'yi yenselerdi bu maç banko puan kaybıydı ama şu an ortada,beklenmedik derecede rahat bir Fb galibiyeti dahi mümkün hatta
Hep dedim bu fenere kapanmayacaksın saldıracaksın elek oluyorlarAntep maçı satmazsa Fener buradan 3 puan ile çıkamaz,
dik duran mücadele eden tüm ekipler hıyarlardan puan alır,
bu kadar net.
Kayseri saldırmadı ki,kapanarak aldı puanıHep dedim bu fenere kapanmayacaksın saldıracaksın elek oluyorlar
umutlanmak değil konu ya. bize ne isterlerse kalan tüm maçlarını 5-0 kazansınlar.Umutlanmayin bosa
Salin bu maci
sakat mı kart mıOkereke ve Kozlowski olsaydi Antepin puan alma sansi yuzde 90da ama suan itibari ile %27
Kartsakat mı kart mı
Okereke kart sinirdaydi sari gordusakat mı kart mı
Onu anladimumutlanmak değil konu ya. bize ne isterlerse kalan tüm maçlarını 5-0 kazansınlar.
öylesine muhabbet ediyoruz işte.
KatiliyorumOkereke ve Kozlowski olsaydi Antepin puan alma sansi yuzde 90di ama suan itibari ile %27
antep'te kozlowski ve okereke olmayacak. onun dışında tam kadro olacaklar.
kozlowskinin kartları komedi. 96. dakikada üst üste 2 sarı veriyor. inanılmaz. açın izleyin. böyle bir şey yok.
neyse sorun değil.
kayseri 9 eksik ile geldi, hem de kadıköy'den puanını aldı. antep'te varsın kozlowski ve okereke olmasın.
yeter ki istesin antep. bir darbe de onlar vurur.
geçen sene sivas'ta havluyu atmıştı fb. bir sonraki deplasman konya'da da puanı bırakmıştı o moralsizlik ile. aynısı olabilir.
tekrar ediyorum. antep fener'i iyi çalışsın, istesin, bildiğin puanı alır. selçuk inan, kayseri'nin hocasını örnek alsın. hocalık önemli.