SL 24/25 H:33 | Gaziantep FK 1-3 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan

Kayseri'yi yenselerdi bu maç banko puan kaybıydı ama şu an ortada,beklenmedik derecede rahat bir Fb galibiyeti dahi mümkün hatta

Kayseri'yi yenselerdi bu maç banko puan kaybıydı ama şu an ortada,beklenmedik derecede rahat bir Fb galibiyeti dahi mümkün hatta
biz öncesinde oynayıp, eyüp'te şöyle bodrum maçı gibi ezici bir oyunla galibiyet alsaydık, 8 puan geride çıkacaklardı bu maça. gs'ın 1 deplasmanı daha silinmiş olacaktı. o zaman salabilirlerdi burayı.

Ben tepetaklak gideceklerini düşünüyorum bence bir kez daha dibe vuracaklar mou oyuncuları sürekli başının önüne atıyor oyuncular salacak

fb dün boşaldı bu maç fark gelir

Haysiyetiyle mücadele eden her takıma karşı puan kaybı beklenir.

Antep adına en büyük kayıp Selçuk veya Okereke değil maalesef hiç hesapta bile olmayan Kozlovski. Ama Sorescu-Halil-Lungoi-Ndiaye tam büyük takımların başına bela olan oyuncular. Forvette Okereke yok ama bence Boateng'de hiç geri kalmaz hatta bazı yönlerden daha iyi diyeilirim.
%30 Antep
%50 berabere
%20 fb

Futbol psikoloji isi. Biz oyunu yukselttik, onlar dusurdu. Dunku puan kaybi, tribunde yasananlar, Antep maci satmadiysa net puan kaybi bekliyorum.

antep'te kozlowski ve okereke olmayacak. onun dışında tam kadro olacaklar.

kozlowskinin kartları komedi. 96. dakikada üst üste 2 sarı veriyor. inanılmaz. açın izleyin. böyle bir şey yok.

neyse sorun değil.

kayseri 9 eksik ile geldi, hem de kadıköy'den puanını aldı. antep'te varsın kozlowski ve okereke olmasın.

yeter ki istesin antep. bir darbe de onlar vurur.

geçen sene sivas'ta havluyu atmıştı fb. bir sonraki deplasman konya'da da puanı bırakmıştı o moralsizlik ile. aynısı olabilir.

tekrar ediyorum. antep fener'i iyi çalışsın, istesin, bildiğin puanı alır. selçuk inan, kayseri'nin hocasını örnek alsın. hocalık önemli.

Kozlowski yetenekli bir herif kotu olmus olmamasi ..

Geri
Üst Alt