SL 24/25 H:34 | Fenerbahçe 0-1 Beşiktaş | MS | 4 Mayıs

morinhocum şu maçta da taliscayı merkeze falan çeksene bir şey deneyeceğiz

fenerin kazanma ihtimali yok

Ilk yari 2/ ikinci yari 1 möööthiss geri dönüs febem den basin paralari cebiniz dolsun. Penalti var talisca gol

Şikeciler 1 maç fazla oynamasına rağmen bizim 7 sarı 3 kırmızı fazlamız var. Göz göre göre ligi kırmızı görmeden bitirecekler. Bu leş oyunlarıyla 10 kişi kalsalar imkanı yok çeviremezler hiçbir maçı.

Fener'in en kolay maçı olur. Büyük maç falan hikaye aynı geçen seneki maç gibi olur, tansiyon bile yükselmez. İnönü'de olsa işler değişirdi.

Fenerbahce'nin bizim disinda 1-2 macini izledim, biri de bu Antep maci.
Bunlara karsi kaliteli adamlar gule oynaya mac kazanirlar. Inanilmaz defolari var.
Yeter ki cesur oynamak istesinler.

1. Ileri uclu o kadar temposuz ki, onde baski diye birsey yok. Rakip bilerek geriye cekilmezse gol atmalari mucize cunku donen toplarin hepsini rakip toplar. Maxim biraz bozuyor bu havayi ama o da o kadar dengesiz ki 5-6 takim arkadasini oyundan dusurup kontra yemelerini saglamasi an meselesi.

2. Defans ve orta saha arasindaki uyumsuzluk komedi gibi. Kendi sahasinda kendi kaleye capraz 30m uzakligi hep bombos. Orda teknik ve biraz cabuk oyuncular darmadagan eder orayi verkaclar ile.

3. Oldu da pozisyon bulacak gibi olunca Dzeko'nun beli donmuyor, Talisca fizik olarak bitik, Tadic ve Irfan da hantal. Rakibin onlem almasi an meselesi.

Besiktas bu sene iptal. Ama bireysel duzeyde kaliteli topculari var. Eger konsantre olup maci almak isterlerse Fenerbahce buyuk bir surpriz ile karsi karsiya kalabilir.

Maci satarlar diyemiyorum. Ama puan alma ihtimali de gormuyorum Besiktas adina. Fener o kadar kotu top oynuyor ki insan teknik taktik dusunemiyor. Rakip maci satti mi satmadi mi anca ona gore yorum yapabiliyorum.

En iyisi bizim maclara odaklanmak. Kayseri gibi Allah mudahalesi olur illa ki. Daha da yazmam bunlarin mac basligina.

1-1 beraberlik.

Hakem faktörü bu sefer devreye girmez.

Bu sene fener maçlarında var hakemleri orta hakemlerden daha rezil ve belirleyici bugunde öyle oldu

I Dont Season 8 GIF by Friends

Ağalar bu maç için birkaç denklemin gerçekleşmesi gerekiyor. Aynı gün samsun Eyüp maçı var. Eğer samsun alırsa jk uel için ayrı konsantre olacak. Jknin avantajı kostik cezalı. Geri gelip geçiş kesebilecek bir oyuncu. Jk forvetsiz çıkıp orta alanı kalabalık tutacak tahminim. Skriniar topu oyuna iyi sokamiyor gedson belki ani top calmalarla pozisyona girebilir. Maç 70 ve üstüne başa baş giderse jk puan alabilir ilk maçtaki gibi. Tabi bunların hepsi tahmin. Belkide ifb en rahat maçını oynayacak geçen sene gibi.
#hedef25

Eğrbayat
Çağlar Skriniar Yusuf
Oğuz İsmail Fred Szymanski
Tadic
Talisca Dzeko

Muhtemelen böyle oynarlar

Geri
Üst Alt