SL 24/25 H:34 | Fenerbahçe 0-1 Beşiktaş | MS | 4 Mayıs

beşiktaş ilk 5deki takımlardan en fazla puan alan takım gibi bi istatistik görmüştüm geçen.

beşiktaş ilk 5deki takımlardan en fazla puan alan takım gibi bi istatistik görmüştüm geçen.
Bunu bende takip ettim duydugumda, sacmasapan.

Herifler dikis tutturup istikrar olsa 3 lu yaris gibi gorunup 2inciligi alabilirlerdi

Hasan aratin mahfettigi bir ihtimal

Valla 3unculuk AVL demek 4 unculuk konferans demek.. 5inciye kupa finalini biz alirsak ihtimal cikiyor mu emin degilim

Realist olarak bjk konferans seviyesinde ama AVL isteyecektir tabiiki her kurusa ihtiyaclari var.

Bu maci salarlarsa her ihtimal acik. Bjk ve basaksehir bu baglamda fenerin 2 problemli maci.

Fakat her zamanki gibi bu mactan bir beklentim yok, tek ihtimal Rada berbat fener bosluklarini, hatta oynarsa amrabatin biraktigi alanlari delio gecerse skor bulur muhakkak.

Atarsa rafa gol atar ya da banko asisti olur

Ole Gunnar Solskjaer: "Bu maç, bir derbi maçı. Ole'ye karşı Jose değil, Fenerbahçe'ye karşı Beşiktaş olacak. Sonuca oyuncular karar verecek.

Mourinho'ya çok büyük saygım var. Onun kadar başarılı çok teknik direktör yok. Derbi için sabırsızlanıyorum."

Ole Gunnar Solskjaer: "Paulista ve Emirhan idmana çıkmayacak. Felix ilk defa idmanlara çıkıyor. Hazır olmayacaktır. Paulista ve Emirhan umarım hazır olur ama emin değilim."

bu maç 8 puan fark ile başlamazsa ne söylesek boş

Maça hangi koşulda çıkılacağını bizim maçın sonucu belirler.

8 puan fark ile Fener'i çıkartırsak daha kırılgan olacaklar.

Beşiktaş ilk 15 dk şok baskı yaparak başlayıp golü bulursa tribün tersine döner maçı çevirmeleri zor olur bu sefer.

Aksi durumda Fenerbahçe'ye maç kazandırılır yine bir şekilde.

Maç dengede giderse ve Beşiktaş ilk golü bulamazsa da bir şekilde hakem vs maç Fener'e döner.

Anahtar; önce biz kazanıp maç fazlası ile yılgınlığı Fenerbahçe'ye transfer etmeliyiz. Sonrasında Beşiktaş şok pres ile erken gol bulmalı.

O iki stoper oynanmazsa ekmek çıkmaz

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Normalde besiktas mevcut kadrosu ile bunlara yenilmez

Mert Paulista Gedson Rafa ve Rashica
Oynasin yeter bu 5 oyuncu feneri kırmaya yeter ama hakem izin verirse

Bizim Sivas’ı yendiğimiz Fb’nin de puan kaybettiği senaryoda onlarca yıl izleyeceğimiz çok eğlenceli görüntüler görürüz kadıköyde :uiyy:

Normal koşullarda şu olur bu olur diyeceğimiz bir maç mı emin değilim, çünkü konu fb olunca normal koşullar malesef sağlanamıyor. Dünyanın en aşağılık kompleksine sahip, en şerefsiz klübüyle, yine dünyanın en ağlak klübünün karşılaşması. İkisini de allah bildiği yapsın, yerin dibine batsınlar da çıkamasınlar inşallah. Biz kendi işimizi kendimiz göreceğiz Allah'ın izniyle. Maça gelirsek de bjk atağa hızlı çıkan, fenere en ters gelebilecek takımlardan biri, motive olurlarsa gerçekten puan alabilirler ama takım defansı berbat durumda, artı olarak fb nin bu sene aldığı muhteşem bir hakem desteği var, bu maçta hem hakemi hem var'ı hemde feneri yenmek için vargüçleriyle oynamak zorundalar. Mümkünse puan alacakları golü son saniyelerde atsınlar yoksa anında penaltıyı uyduracak hakem olacak karşılarında.

Geri
Üst Alt