Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.770
- 22.192
- 2.308
Valla bilmiyorum ki. Necip bir ihtimal oynayabilir ama o da sakatlıktan yeni çıkmış diyor BJK'li arkadaşım.Ne oldu birden Bjk'nin tüm stoperlerine ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla bilmiyorum ki. Necip bir ihtimal oynayabilir ama o da sakatlıktan yeni çıkmış diyor BJK'li arkadaşım.Ne oldu birden Bjk'nin tüm stoperlerine ?
Paulista sakat değil para muhabbeti diyor 8jkli arkadaşımValla bilmiyorum ki. Necip bir ihtimal oynayabilir ama o da sakatlıktan yeni çıkmış diyor BJK'li arkadaşım.
Tayyip Talha oynamazsa bir şansları olabilir.Paulista sakat değil para muhabbeti diyor 8jkli arkadaşım
Emirhan idmana çıkacakmış
Yada felix oynar diyor
Aynen, bize karsi ne kadar iyiysi, onlara karsida bi okadar kötü. Aslinda tam içlerinden geçebilecek tipten oyun tarzi ama islemiyor bir türlü...Rafa ve Gedson’un iyi oynamasına bağlı herşey
İkisi Fenere en ters gelecek adamlar ama Gedson’un iyi oynadığı fb maçı hatırlamıyorum.
Bence kadro derinliginde çok eksik olmalarindan kaynaklaniyor. Sonradan giren adamlar kümeye oynayan takimlarda bile as oyuncu olmaz gibi. Semih, Mustafa falan giriyor, istikrarsizlar ve Super Lig seviyesinde degiller.Bunu bende takip ettim duydugumda, sacmasapan.
Herifler dikis tutturup istikrar olsa 3 lu yaris gibi gorunup 2inciligi alabilirlerdi
Hasan aratin mahfettigi bir ihtimal
3-2 veya 2-2
Dün gibi aklimda
Yine de muhteşem bir goldüDevamında yenilmediler mi
1 zke yaramayan 1 gol