⚽ SL 24/25 H:34 | Galatasaray 4-1 Sivasspor | MS | 3 Mayıs

Gol erken gelir muhtemelen ama futbol bu sonuçta, karşıda da zayıf da olsa amatör küme takımı yok ve can havliyle oynıcaklar. Gol gecikir, beklenmedik gol yenir bunlar olabilir sakin kalmak önemli. 10 dk tempo yapsak 3 tane atarız yani yeter ki panik yapmayalım olumsuz durumda.

Haydi ayağınıza taş değmesin aslanlar.

sivas çok kötü takım oyunlarıda çok kötü mesela kayseri çok daha iyi takım şu anda. Rahat bir maç olması lazım bizim için direnemezler çünkü.Alacağız inş

Sara yerine Morata oynayacak haberleri vardı.
Çokta yanlış olmaz bence 10 kişiyle defans yapan bir rakibe karşı.
Duran toplarda iyiler. Morata o yönden de daha iyi seçim olabilir.
Bakalım görelim.
Sara iyicene hantallaştı.. belini döndüremiyor.. ama ne olursa olsun takımın bi oyun alışkanlığı var..

Her ne kadar kötü de oynasa sara takımdaki yerini almalı..

Tek değişiklik takımı yakmak için fırsat kollayan frankowski yerine Sallai oynamalı

galatasaray tarihinin en zor maçı. ilk yarı 0 ikinci yarı 1 oynayın.

Aynı kadro aynı sistem.Bozmaya gerek yok.Saçma sapan bir kırmızı yemezsek güzel bir C.tesi geçiririz.Oynayacaklardan çok oynamayacaklar önemli.Manay azmanı Frankowski sakarına kart aldıranilir mesela.

Sistemi bozmaz hoca kim diyor çift forvet falan yav

1-0 olsun bizim olsun. Buradaki kolay maç diyenleri anlamıyorum ne zaman böyle çok uçsak başımıza iş geliyor. 2 sene önceki Karagümrük maçını hatırlatıyorum size. Lütfen ciddiyeti bırakmayalım. 5 yada 6 diyenler Sivasın kasaplarını ve otobüs çekmek zorunda olduğunu unutuyor.

Bugün BAY'dan minimum 1 gol bekliyorum.

İlk maçta kendisine yapılan saldırıdan sonra bu maçta aşırı motive olacaktır. Normalinden daha yamyam daha azgın bir BAY bekliyorum.

O Manaj denen onun bunun çocuğuna en sert şekilde dalmayan her futbolcumuza da çok sert küfür ederim bugün.

1-0 olsun bizim olsun. Buradaki kolay maç diyenleri anlamıyorum ne zaman böyle çok uçsak başımıza iş geliyor. 2 sene önceki Karagümrük maçını hatırlatıyorum size. Lütfen ciddiyeti bırakmayalım. 5 yada 6 diyenler Sivasın kasaplarını ve otobüs çekmek zorunda olduğunu unutuyor.
Bende 5-6 olayını abarti buluyorum

7 olur diyorum

sivas'ın bu maçta kullanacağı 18-19 kişilik oyuncu grubu bu şekilde olacak:

kale: ali şaşal vural

sağ bek: murat paluli

stoper: sundberg, radakovic, samba camara

sol bek: ziya erdal

orta saha: pongouras, tolga, moutousammy, azizbek

oos: efkan, pritchard

sol kanat: simic, rodriguez, menig

sağ kanat: emrah başsan

santrafor: manaj, koita, bekir böke