⚽ SL 24/25 H:34 | Galatasaray 4-1 Sivasspor | MS | 3 Mayıs

hatay ve adsden sonra ligin en kötü takımı bence zuas

Manajın barısa yaptıgı faulun tepkisini bugun alır

Manajın barısa yaptıgı faulun tepkisini bugun alır
Manaj kim yav. Tribünler gereksiz gerilmesin takıma destek versin yeter. Düşecek bir takımın bir oyuncusuna falan kinlenip takımın koordinesini bozmaya gerek yok.

Manaj kim yav. Tribünler gereksiz gerilmesin takıma destek versin yeter. Düşecek bir takımın bir oyuncusuna falan kinlenip takımın koordinesini bozmaya gerek yok.
Ben de bundan korkuyorum. Hiç gerek yok konsantrasyon bozmaya. Mert Hakana son maçta yapılan gibi köpek çekip geçmek lazım

< - sunu , kanimca ^hafta boyu^ sabit olarak goz onunde tutmak gerekirdi .

goreceli elbette ,

bizim sozluk ve forumumuz da , ozellikle -transfer haberlerinin mac basliginin onune gecmesine- nacizane olarak sasirdim .

neyse.

bugune gelirsek , kritik bir maca cikiyoruz . takim olarak son maclarda kazandigimiz momentumla beraber
dogru oyunu , istahi ve ciddiyeti macin ilk dakikalarindan itibaren bu maca da mutlak yansitmaliyiz .

bilindigi uzere ,klasik bilinen denklem - futbol rehavete gelmez . anlik dalginliga gelmez .
sahaya net konsantre olmamiz , dogru oyundan mutlak vazgecmemiz gerekir . gol ister erken veya gec gelsin, bu denklem den taviz vermemek gerekir .

olur da erken bir golle rakibi cozersek de , son maclarda derinden hissettigimiz ; kompaktlik ve dengeli saha ici yayilimimiz dan -macta one gecsek de- *taviz vermemeye ozen gosterrmeliyiz .
sonuc olarak son dudukle beraber ; ister tek golle ister cok golle fark degismiyor. sonuc da 3 puan veriliyor.

bugun -ic sahada- rakip sivas , ancak ,
ic sahadaki eyup ile olan ilk maci hatirliyorum veya kasimpasa ilk macini .
elimizdeki bu iki mac nerden nereye gelmisti . aman dikkat .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Murat Durmaz

saygi ve selamlar .

Galibiyet gelir de zuvas'i kume dusurursek duble sampiyon olmus gibi sevinecem

Maçtan önce eğer kazanırsak şampiyonluğun yanında gelecek sezon Aralık, Ocak'ta -15 derece soğukta, buz pateni pisti gibi zeminde oynamak zorunda kalmayacağımız da hatırlatılarak oyuncuların motivasyonu arttırılmalı
bu sene allah yüzümüze güldü o konuda ya. biz aralıkta güneşli ve güzel havada oynadık, fener nisanda soğuk havada oynadı. :d

Aramızda karmayı etkileyen biri var arkadaşlar

hull citynin normalde düşmesi lazım

cumartesi gününü degiştiren bu üyeyi bulup konudan atmamız gerek

lütfen şüphelendiginiz isimleri bana bildirin

images

Bügün 5 cek yarin fener puanlar kaybetsin sampiyonluk cepe girsin.

Geri
Üst Alt