- 6 Eylül 2014
- 94.676
- 65.332
- 4.608
Seni hiç tutturdugunu gormedim korkuyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni hiç tutturdugunu gormedim korkuyorum
Manaj kim yav. Tribünler gereksiz gerilmesin takıma destek versin yeter. Düşecek bir takımın bir oyuncusuna falan kinlenip takımın koordinesini bozmaya gerek yok.Manajın barısa yaptıgı faulun tepkisini bugun alır
Ben de bundan korkuyorum. Hiç gerek yok konsantrasyon bozmaya. Mert Hakana son maçta yapılan gibi köpek çekip geçmek lazımManaj kim yav. Tribünler gereksiz gerilmesin takıma destek versin yeter. Düşecek bir takımın bir oyuncusuna falan kinlenip takımın koordinesini bozmaya gerek yok.
< - sunu , kanimca ^hafta boyu^ sabit olarak goz onunde tutmak gerekirdi .
Rüyasında yapamaz o dediğini korkar kalkar hemenfrankowskiden 3 asist 1 gol bekliyorum
Hadi aslanlar önce otobüste camlara vura vura. Sonra da sahada Rıza ya
bir yerde patlama yapacak. neden sivas maci olmasin?Rüyasında yapamaz o dediğini korkar kalkar hemen
Patladı zaten..bir yerde patlama yapacak. neden sivas maci olmasin?
bu sene allah yüzümüze güldü o konuda ya. biz aralıkta güneşli ve güzel havada oynadık, fener nisanda soğuk havada oynadı. :dMaçtan önce eğer kazanırsak şampiyonluğun yanında gelecek sezon Aralık, Ocak'ta -15 derece soğukta, buz pateni pisti gibi zeminde oynamak zorunda kalmayacağımız da hatırlatılarak oyuncuların motivasyonu arttırılmalı
Futbolcuya kitlenmeye gerek yok. Kendini bir şey sanır. Baş geç.Manajın barısa yaptıgı faulun tepkisini bugun alır