⚽ SL 24/25 H:34 | Galatasaray 4-1 Sivasspor | MS | 3 Mayıs

Jk maçından önce de morata oynatma diye bas bas bağırdı millet. Sonuç hüsran oldu. Tekle daha iyi oynuyorken niye ısrarla daha kötüsüyle oynuyoz
Oyunu okuyamıyor abi, geçen hafta Morata'yı oyuna soktum, maçı kopardım sanıyor. Halbuki tam tersi, Morata ancak Osimhen çıktıktan sonra maçı koparan golleri attı.

Hedef santrafor harici verimsiz bu adam kaç kere denedin, olmadı. Ama yok illa bozacak güzel giden birşeyi.

Bi ara Mertens'i oyundan çıkarttıramıyorduk, şimdi de oynatmıyor. Nasıl olsa sildi ya kafasından. Değişik adam ya.

Açıklama yapmadı mı tdler ya , daha iş yerindeyim

Valla sivasin ortashaasi helva gibi denip durdu, neden oturmus 3lu ortasaha ile maci karsi yari sahada oynamaya calismiyoruz anlamis degilim.

Saranin sari kart sinirindan korumak gibi niyet oldugunu sanmiyorum acikcasi son 2 aylik performansiyla

Tam tahmin ettiğim gibi. Morata'yı orada iyi oynadı sanıyor. Açıp izlemiyon mu abi tekrar maçları? Morata Osimhen aynı anda oyundayken Eyüp top oynatmadı bize. Orta sahayı tamamen verdin o dakikalarda. İnanılmaz bi adam ya.
2 gol atmisken aman kesmiyeyin mi dedi acaba duz mantik... Dedigine katiliyorum morata kaleye yaklasan adam, dagiticilik ne kadar yapacak cok emin degilim.

Tutadabilir ama bu sivasin vasatligindan kaynakli olur dusuncesindeyim

Valla sivasin ortashaasi helva gibi denip durdu, neden oturmus 3lu ortasaha ile maci karsi yari sahada oynamaya calismiyoruz anlamis degilim.

Saranin sari kart sinirindan korumak gibi niyet oldugunu sanmiyorum acikcasi son 2 aylik performansiyla
Okan hocanın bu açıklamaları 3 yıldır samimi değil. Kendisini seviyorum ama böyle şeyleri var maalesef. İyi niyetten yapıyordur da karşıdan hoş durmuyor.

mac vakti geldiginde bende rahatlik ucup gidiyor tum dis etkenlerden dolayi.

Erkenden koparalim bitsin gitsin 8 puanla umursamayarak derbi izleyelim yarin

Isin kötüsü bu maci kazanirsak bu sacmaliga haftaya ts macinda da devam edecek

Sonra bjk macinda oldugu gibi samari yiyecek

Bu takim cift forvet oynayamaz, bunu kac kere gördük

Ama herifin takintisi inanilmaz bir seviyede
Adam takıntılı bunla Avrupada başarı imkansız, rakibi sürekli küçümsüyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya hoca sara ile oynayınca ortaya çıkan sistemle mertensli 4-2-3-1 yaptığında ortaya çıkan sistem aynı değil hatta moratayı oraya koyunca da başka bir sistem oluyor. Orta sahanın önemini 4-3-3 diziliminin gerekliliğini hala algılayabildiği şüpheli bu demeçlerinden sonra!!

Madem sara yı kart cezası için kenara aldıysa eyüp maçında kart görseydi o zaman sara ve osimhen

Gereksiz yere stres olacak..osimhen..davinson..sara

Rahat yeneriz diyenlerin hala bu tff yi ve hakemleri anladığını sanmıyorum

2 gol atmisken aman kesmiyeyin mi dedi acaba duz mantik... Dedigine katiliyorum morata kaleye yaklasan adam, dagiticilik ne kadar yapacak cok emin degilim.

Tutadabilir ama bu sivasin vasatligindan kaynakli olur dusuncesindeyim
Uğur Meleke de bire bir dediklerimizin aynısını söyledi.
İnşallah yanılırım ama hiç sanmıyorum.

Antalya hariç Morata ile rahat kazandığımızı hatırlamıyorum. Antalya’da da ilk 30 dakika zorlanmıştık diye aklımda kalmış. Umarım son maçlardaki gibi farka giden bir maç olur.

Geri
Üst Alt