⚽ SL 24/25 H:34 | Galatasaray 4-1 Sivasspor | MS | 3 Mayıs

Hayr yani kac macta morata ilk 11 forvet arkasi gibi torreiraninunde oynadidancat diye verim aldin?

Sezon sonu geliyorken gereksiz bir 11 degisikligi dusuncesindeyim.

Dedigim gibi iste yapabilir falzasiyla morata burda ama bu hamleden ziyade sivas kotu oldugu icin olacaktir

Ben sivas td sinolsam, 2 kisiye torreiranin yuzune yuzune basin derdim bu 11 ingorunce

Morata..sara..mertens ile aynı sistemi oynayabileceğini sanması adamı delirtiyor

Mehter takımı gibi ki ileri gitse bir kesin geri geliyor

Bi yanda okan diğer yanda rıza
okan için anlamı ve duygusal yoğunluğu büyük bir kapışma olacak
Başarılar arslanlar

Hayır hiç bilmiyorsan.. Toreria yı öne at.. Lemina nın yanına Kaan ı koy

Otobus cekecek takimi duran topla cozersin ama kullanacak iki adam
Hem mertens hem sara yok
Gercekten buyuk plan
Moratayi biraz daha oynatmasa korkudan floryada idmana cikamaz
Terimi cok sevmem ama adam cesurdu
Boyle korkak tipleri oldumu olasi sevmem

Yine oyun kuracak adam olmayınca 30 tane uzun topla atak yapmaya çalışacağız.

Neden isleyen bir sistemi bozar anlamiyorum. Al skoru sonra at oyuna Morata'yi, herif bitirici ama orta sahada Sara'nin 50% kadar kosmaz. Garip isler yapiyoruz sezon boyu, umarim erken gol isimizi kolaylastirir.

Hoca 4 4 2 cok seviyorsa kusura bakmasin transfer doneminde mertensin genc halini bulup transfer ettirsin
Allahtan ikinci adam osimhende adam essek gibi kosuyor moratada eli belinde dolasacak ben osimhen olsam moratanin oynamasini asla istemem

IMG_4333.webp

@Uğur İz

Sivas ceza sahasına yaslanır bizi bekler diye böyle bir kadro çıkmışız ama oynamaya çalışırlarsa o geçişleri 2 orta sahayla biraz zor engelleriz. İnsallah rıza çalımbay kendi bildiği topu oynatır da başımıza bela olmaz.

Bu formasyonu sevmiyorum sara sakat madem koy mertensi devam et

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gene bu spiker...

Neyse gereksiz yuksek gol diye bagiriyor fenerli olmasina ragmen

Yuzde 99 nokta 9 idiyottan iydir

Geri
Üst Alt