⚽ SL 24/25 H:34 | Galatasaray 4-1 Sivasspor | MS | 3 Mayıs

Skor iyi ama futbol vasat. Bu saatten sonra futbol aramaya gerek yok tabi kazanalim yeterli. Eren’in durumu umarim ciddi degildir.Yedigimiz golde Jakobs’un pozisyon hatasi yaptigini gorduk Eren bu konuda daha basarili. 2. Yari basinda bi gol daha atip kart sinirindakileri cikarip yedekleri almakta fayda var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim gol yemezsek gol atma beklentim yok. Rolantiye aldık.

Osimhen 3gol atsın diye düşünülmez umarım. Artı var, sakatlığı var. Sakin bir şekilde bitirelim şu geceyi.
+2 galibiyet şampiyonluk getirecek.

Bu hakem bize sarı kart yağdıran hakemdi
Bugün Sivas'ın hem stoperinin hem Efkan'ın net sarı kartlık hareketlerini es geçti.
İnanılmaz yanlı bir yönetim var

4-0'dan sonra oynamayı bırakıp zaman geçirmeye başladık saçma sapan bie şekilde. İkinci yarıda gevşeklik yapmadan gollere devam etmeliyiz

Morata oynadimi sivasa bile top yaptiriyoruz donen toplarda yay uzerinde olmasi gereken saranin yeri bos kaliyor alip cikiyorlar bugun her vurdugumuz gol oldu sivas zaten rezil takim ikinci yari 5 6 olur ama cift forvet asla denenmemeli

Osimheni cikaramaz hoca oyuncu cikmaz

devre arası ivedilikle:

osimhen ---> mertens
davinson ---> kaan

bu maç bitti.

baksanıza skor 4-0 olmuş, adam sanchez'e sarı kart aldırmak için numara yapıyor.
Kaan yerine Cuesta'yi alabilir gibi artik bu macta da oynamazsa hic oynayamaz zaten :D

Geri
Üst Alt