- 16 Haziran 2010
- 205.512
- 158.083
- 6.838
Hattrick istiyordu ama kendi sucu, ofsayta takilip durmasin o daOsimhen neden mutsuz çıktı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hattrick istiyordu ama kendi sucu, ofsayta takilip durmasin o daOsimhen neden mutsuz çıktı
Hattrick istegi benceOsimhen niye keyifsiz sakatlandı mı yoksa
Hattrick yapamadi geneOsimhen neden mutsuz çıktı
He ok o zaman np. Trabzon a yapar hat trick iHattrick istegi bence
İlginc bir adam ikinci yariyi diken ustunde izledim olur da sacma bir kart gelir diye osimhenle davinsona. Simdi de sarayi oyuna aldi baska adam mi yokSarayı oynatmadı bu seferde oyuna atıp risk alıyor bu adamı anlamak çok zor ya
Haftaya daha dinlenmiş ve dinç cikalim.oyun daha ne kadar yavaşlıcak
Sari görse derbide oynamasa hoşuna mi giderdi reis bu nasıl yorumKart sınırındaki 2 oyuncu çıkarken kart sınırındaki 1 oyuncu sahaya atılıyor. Sezon bitene kadar her maç Osimhen'i çıkarıp moralini bozmaya ne gerek var anlamadım
Ne olsun her maç 5 tane mi atsın. Sahada 2 kere sakatlandı. 3.golü attı ofsayt oldu ne yapalım yani.Kart sınırındaki 2 oyuncu çıkarken kart sınırındaki 1 oyuncu sahaya atılıyor. Sezon bitene kadar her maç Osimhen'i çıkarıp moralini bozmaya ne gerek var anlamadım