Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 28.500
- 11.995
- 2.123
Osi mutsuz oyundan çıktığı için sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertens kötü oynadığı için kesildi zaten. 2 sezon iyiydi ama bu sezon pili bittiValla mertens kaç maçtır oynamıyor kondisyonu yok 10 numara adam bana göre.
sucluyu buldukKeske ikinci yariyi degilde ilk yariyi izleme firsatim olsaydi. Ilk yariyi kacirdik malesef. Peş peşe gol haberi geliyordu ne güzel.
Ozaman kolay seneyede kalsin baski yapsin napoliye 50 ye alalimAdam deli! Gol atmak istiyor sürekli![]()
ben de üçüncü golü istiyor diye hissettim. çıkarken yüzü düşüktü biraz.Osi mutsuz oyundan çıktığı için sanırım.
Hakemlere guven olmuyor ki.Sınırdakiler kart görmeden galip gelmek iyi oldu.
Osi keşke sınırda olmasaydı her maç erkenden çıkarmak saçma oluyor, adam tarihi rekoru kıracak çıkıp durmasa.
o yuzden mutsuzmus demekAspor son dakika osimhen sezon sonu kalıyor diyor
Adami haftada uc mac 90 dk kosturdu hocam ya. Pestilini cikardi adami emeklilikten dondugune pisman etti . Sicmasi icin zemin hazirladi resmen.Mertens kötü oynadığı için kesildi zaten. 2 sezon iyiydi ama bu sezon pili bitti
Haftaya galip gelirsek artık çıkmazSınırdakiler kart görmeden galip gelmek iyi oldu.
Osi keşke sınırda olmasaydı her maç erkenden çıkarmak saçma oluyor, adam tarihi rekoru kıracak çıkıp durmasa.