Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.853
- 61.368
- 3.473
zorlama memocuğumÖnündeki maçları alır demedim ki son 2 maçı garanti 6 puan dedim
Daha gelmedi o maçlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zorlama memocuğumÖnündeki maçları alır demedim ki son 2 maçı garanti 6 puan dedim
Daha gelmedi o maçlar
Beynim yanmış zafer sarhoşluğu diyelim
iyi ama sinir bozucu bi oyun tarzı olduğunu kabul etmek gerekirFarioli iyi hocadır rtaş
Şampiyonluk son maça kalsın Türkiye karması gelsin sahanın h köşesinde bafileriz.Şampiyonluk son maça kalırsa, başağın da en ufak ümidi olmasa bile nası hırslı çıkacaklar bizim maça bakın görün.
Cafer sen çok tehlikeli bir adamsin
Allahın badicisi şaşırtmadı yine.Süper ligde herkes fb’den puan alır çağdaş almaz.
Fb farklı bile kazanabilir maçı
GS bugün yenilirse Kadıköy'de son derece coşkulu bir hava olur haftaya.Kulaklar bir yandan Rams'ta olurZuhahahaha
Fbli topçuların, Kibar Feyzo'nun Maho'ya yaptığı gibi hakeme bir parmak atmadıkları kalmış maçta :d
Resmen bazı Fbli topçular haftaya ıslıklar içinde kendi taraftarlarının protestosu altında oynamamak için zorla atılmak istemişler ama futboldan zerre kadar anlamayan hakem bunu da anlamamış ve 8 kişi kalması gereken Fb'yi 11'e 11 tutup zorla maçı kazandırmış. :d
Neyse, hafta arası Talisca sakatlık haberini okursunuz :d
Rams'tan gelen her golde taze küfürler edilir :dGS bugün yenilirse Kadıköy'de son derece coşkulu bir hava olur haftaya.Kulaklar bir yandan Rams'ta olur
Görürsün akşam renktaşım4 puan alamayacak miyiz diyorsun? "Cok beklersin" ne demek?