SL 24/25 H:35 | Başakşehir 1-4 Fenerbahçe | MS | 9 Mayıs

Önündeki maçları alır demedim ki son 2 maçı garanti 6 puan dedim :)

Daha gelmedi o maçlar
zorlama memocuğum

1746828611189.webp

Kurtaran anadolu takimlari topculari tatil rezervasyonuna baslamislardir
Eger lig ortada olsa kayseri fenerden puan aldi diye bizim maca asilirdi
Ama oda artik bitti kayseri helva gibi gelir bizim maca ilk yari 3 olur sivas maci gibi zaten
Kayseri ve sivasin savunmalari ayni derece kotu kalecileri leş gibi
Sol bekleri kör Carol
Bir tek Gokhan iyi onunda savunmasi yok hucum oyuncusu

Attamah stoper degil zaten saatli bomba Hoseini beli donmuyor
Sivastaki Camara Radokovic daha iyi stoperler

Savunmasi ve kalecisi bu kadar kotu takimlar buyuk takimlara dayanamaz

Emin ol fener macinda hoseini ve Attamah oynasa fener rahat kazanirdi

ne gereksiz bir maçtı.

9 kişi 1-0 geri kalacakları maçtan 4-1 galip ayrıldılar.

böyle olması daha iyi oluyor bu berbat oyunla seneye de aynı kadro devam.

Hababam Sınıfı gibi Cimbom forumu.

Evren Turhan da demiş aynen katılıyorum iyiki puan farkını soktuk bu itlere yoksa işimiz vardı hala şike yapılıyor son haftalarda bile aleni yapıyorlar bir de umutları kalmamasına rağmen.

Sadece bu maçta 3 kırmızısı verilmedi adamların ve sezon başından beri gördükleri tek bir kırmızı yok. Her sene yaptıkları şerefsizliklerin dozajını artırıyolar önümüzdeki sene neler yaşayacağız merak ediyorum.

Önümüzdeki sezon full gitmemiz lazım ve ona göre kadro oluşturmak gerekiyor, şöylesi bir maçtan sonra bile hakemden dert yanan bir oluşum seneye neler yapar hayal bile edemezsiniz. 9 kişi kalması gereken bir maçta net penaltı denilemeyecek bir pozisyona ağlıyorlar maç bitiminde. Allah neden bunlara yardım etmiyor, neden yüzlerini güldürmüyor işte bu yüzden, ama anlamıyorlar ve anlamayacaklar, sürünsünler şeref yoksunları.

Zuhahahaha

Fbli topçuların, Kibar Feyzo'nun Maho'ya yaptığı gibi hakeme bir parmak atmadıkları kalmış maçta :d

Resmen bazı Fbli topçular haftaya ıslıklar içinde kendi taraftarlarının protestosu altında oynamamak için zorla atılmak istemişler ama futboldan zerre kadar anlamayan hakem bunu da anlamamış ve 8 kişi kalması gereken Fb'yi 11'e 11 tutup zorla maçı kazandırmış. :d

Neyse, hafta arası Talisca sakatlık haberini okursunuz :d

Zuhahahaha

Fbli topçuların, Kibar Feyzo'nun Maho'ya yaptığı gibi hakeme bir parmak atmadıkları kalmış maçta :d

Resmen bazı Fbli topçular haftaya ıslıklar içinde kendi taraftarlarının protestosu altında oynamamak için zorla atılmak istemişler ama futboldan zerre kadar anlamayan hakem bunu da anlamamış ve 8 kişi kalması gereken Fb'yi 11'e 11 tutup zorla maçı kazandırmış. :d

Neyse, hafta arası Talisca sakatlık haberini okursunuz :d
GS bugün yenilirse Kadıköy'de son derece coşkulu bir hava olur haftaya.Kulaklar bir yandan Rams'ta olur

Abi aklıma geldikce gülüyorum ya

Fbliler kaybetmek istedikce hakem inatla maçı kazandırdı

Geri
Üst Alt