SL 24/25 H:35 | Başakşehir 1-4 Fenerbahçe | MS | 9 Mayıs

Ben de TS un sorun çıkarmaya gücü yetmeyecektir diye düşünüyorum. Maçı hele de farklı kazanıp şampiyonluk sevinci yaşarsak, özellikle FB-BJK sempatizanı Trabzonlular, stadda ve stad dışında birbirlerinin gazıyla galeyana gelebilirler diye öyle dedim. Önemsiz bir detay. Bizim takım böyle oynadıktan sonra hiçbir TR takımının şansı yok; keşke BJK maçı kalan haftalarda oynansaydı.
Önemli olan kupa finali Mustafa abi

bi de bizim fikstüre zor diyolardı lan

Bunu diyenler okanin ayagi tokezlesin de forumda destan yazalim diye bekleyen taraftarimizdi maalesef... su 2 fiksture adam akilli bakan biri kimin fiksturunun zor oldugunu gorurdu zaten..
fenerin bir bok oynamadigini defalarca belirttik .. Buna ragmen tamamen bala gote antep ve ts maclarini cevirdiler sivasta tek pozisyon yokken frikikten rahatladilar..
Bunlarin basak deplasmaninda takilacaklarini dusunuyordum ama artik rahatladilar psikolojik baski kalkti ..Buyuk ihtimal kazanirlar normalde ben buraya puan kaybi yazardim ..

Şikeciler banko kaybeder kg var başak kazanır denenir iddaada

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Talisca denilen elemanı ligin bug'ı olarak kullanacağız derken, tüm süregelen oyun düzenini bozdular. Müthiş bir oyun yoktu ama, kadro oturmuşluğu ve ezber hakim idi. Dzeko çok daha fazla öne çıkıp, hücumları olgunlaştıran bayrak adam olarak görev alıyordu. Talisca'yı koyunca tüm bağlantılar sekteye uğradı. Gerçekten değişik kulüp.

Beraberlik diyorum.

Trabzonspor 46 -> 56
->Galatasaray 1
->Bodrum 3
->Samsun 3
->Antalya 3

Göztepe 46 -> 56
->Hatay 3
->Rize 3
->Galatasaray 1
->Kasimpasa 3

Eyüp 50 -> 57
->Kasimpasa 3
->Fenerbahce 1
->Antalya 3

Basaksehir 51 -> 57
->Fenerbahce ?
->Kasimpasa 3
->Adana 3
->Galatasaray ?

Basaksehir icin en kötü senaryolari yazsak bile rakipler 57'yi gecemiyor.
Iddiasiz Adana ve Kasimpasa'yi yendikleri taktirde 57'yi buluylar, ikili averajda Eyüp'ün üstündeler.

5.lik garanti gibi görünüyor, biz kupayi alirsak Avrupa'ya gidiyorlar bu durumda.

Sergen çok saçmalıyor da son 3 maçı rahat alırlar tjk ile bunda zorlanırlar demişti, mantıklı gözüken de o zaten.

Tabii Y. Atan isimli hocanın fenerden puan aldığı görülmemiştir

Trabzonspor 46 -> 56
->Galatasaray 1
->Bodrum 3
->Samsun 3
->Antalya 3

Göztepe 46 -> 56
->Hatay 3
->Rize 3
->Galatasaray 1
->Kasimpasa 3

Eyüp 50 -> 57
->Kasimpasa 3
->Fenerbahce 1
->Antalya 3

Basaksehir 51 -> 57
->Fenerbahce ?
->Kasimpasa 3
->Adana 3
->Galatasaray ?

Basaksehir icin en kötü senaryolari yazsak bile rakipler 57'yi gecemiyor.
Iddiasiz Adana ve Kasimpasa'yi yendikleri taktirde 57'yi buluylar, ikili averajda Eyüp'ün üstündeler.

5.lik garanti gibi görünüyor, biz kupayi alirsak Avrupa'ya gidiyorlar bu durumda.
Bize iki beraberlik yazmak he, rüyanda anca

Beraberlik iyi olur

Çağdaş Bey'in Fener'e karşı bilançosu:

1746557991958.webp

Normalde hakem bir şekilde maçı verirdi fenere ancak şuan hakemlerinde pek umrunda olacağını sanmıyorum. Mou denen karakter yoksunu herifte tazminat için salar. Oyuncular vazgeçmiş durumda. Beraberlik yada başak galibiyeti gibi görünüyor.

Mourinho'nun kovulmak için ekstra performans göstereceği maç olur.
Skriniar ve FRED gibi topçuları bile keseceğini düşünüyorum. Mert Hakan, İrfancan, Levent Mercan fln oynar

Geri
Üst Alt