SL 24/25 H:35 | Başakşehir 1-4 Fenerbahçe | MS | 9 Mayıs

Sayın Fb boşver acıyı uzatma. Olsun bitsin bi hafta daha boş yere maç izletme bize

2-2 berabere biter.Fb ilk kırmızısını görür.

Fener başak kardeşliğini düşünürsek bunlar da kongre sürecinde olduğu için nabız düşsün diye başak'ın yenmesi zor.

Ne şiş yansın ne kebap berabere biter gibime geliyor. Bizde Trabzon’la berabere kalır haftaya bırakırız turu

başakşehir kazanmak zorunda fenerbahçe dağılmış durumda. Ben fenerbahçe kazanırsa çok şaşırırım çağdaş ne kadar kötü hoca olsa da bu maçı da kaybedecek kadar kötü değildir diye düşünüyorum artık

elinde böyle büyük fırsat varken teperse mümkünse artık alt ligde çalışsın seviyesi orasıymış deriz

2015'te beraber kaldılar biz şamp olduk

2016'da koydular bjk şampiyon oldu

BŞ'nin işi gücü fenere öldürücü darbeyi vurmaktır ama 1-1 bitsin

Tazminatör bilerek maçı verebilir.

Şampiyonluğu bu hafta ilan etmezsek iyi olur kupada rehavet olmaması açısından

Tsden 1 puan alak fb de yensin bence

4-1 alır fener

Şampiyonluğu bu hafta ilan etmezsek iyi olur kupada rehavet olmaması açısından

Tsden 1 puan alak fb de yensin bence
Rehavet geçer ya bence ilan etsek de.

Trabzon kutlatmamak adına saçma şeyler yapar o kesin maçtan sonra. Cisim vs atmak gibi.

Bize karşı gaza gelip daha de-organize olabilirler diye düşünüyorum hatta ben aksine. Bizim futbolcular kutlatmazlarsa aksine daha çok hırslanabilir.

Yönetim de zaten kutlamayı yine hafta sonu yapar iki kupa ihtimalinden ötürü diye düşünüyorum. (Ligin son haftası bittikten sonra kutlama şartı yoksa orayı bilmiyorum tam)

Geri
Üst Alt