⚽ SL 24/25 H:35 | Trabzonspor 0-2 Galatasaray | MS | 10 Mayıs

Sara'nin kornerleri arka arkaya uzun zamandan sonra iyiydi bu arada. Zaten arka arka iyi kullanip üst direk falan derken golu attik

Osimhen evet cok mucadeleci cok kovaliyor muthis atlet ama okadar cok eksigi varki say say bitmez
1- Ofsayt bugun ikinci golde top biraz asagidan gelse topa vurabilecek durumda olsa gol gitmisti
Bu sezon kac ofsayta dustu sayamadim
Asla sagina soluana bakmadan kosuyor

2- topa ilk dokunuslari genelde kotu zaten iyi dokundugu an golu atmis oluyor
3-Son vurus yetenegi standart asla world class seviyede degil

Ama iste gel gor atletizmi ile bir cok seyi kapatmaya çalışıyor bir sakatlik biraz yasinin ilerlemesi bu ozelligini kaybettigi an siradan bir oyuncuya donusur

Bu yuzden milyon euro verilmesine karsiyim yasi 21 22 olsa evet ama 26 gerek yok

Bu arada 2.golümüz bu sezonun en güzel golleri içinde top5’e girer bence

eren ve jakobs’un çıkışı yapılan ortada yunusun kontrolü moratanın geriden gelip kusursuz vuruşu futbol anlamında atılabilecek en güzel gollerden

Yine devre arası takımın yarısını göndermişiz son zamanların en dominant Galatasaray'ını izliyoruz keyfimize bakalım derim.
Reis evet bazen abartılı eleştiriler oluyor.Ama sizde ısrarla gerçekleri görmemek için doğruları görmemek için herşeyi savunuyorsunuz.
Bu takım avrupada çok ciddi rezilleri oynadı ve elendi.Yapılan rezil transferlerle ekonomik olarakda ciddi sıkıntı yaratıldı.
Kimse takıma kötğ demiyor oyuncularada nefreti yok.
Ben teklifler geldiğinde barış sara elden çıkarılmalı derken bu adamları sevmediğim için değil veya kötü oyuncular olduğu için söylemiyorum.Galatasaray daha iyi olacağı için daha iyisini yapabilecek durumda olduğu için istiyorum bu hamleleri.
Hee bana kalırsa bu adamlar satılmasın alternatif olarak kalsın.Müthiş olur.Ama işte hem ekonomik olarak hemde oyuncular bunu istermi o zor.

Reis evet bazen abartılı eleştiriler oluyor.Ama sizde ısrarla gerçekleri görmemek için doğruları görmemek için herşeyi savunuyorsunuz.
Bu takım avrupada çok ciddi rezilleri oynadı ve elendi.Yapılan rezil transferlerle ekonomik olarakda ciddi sıkıntı yaratıldı.
Kimse takıma kötğ demiyor oyuncularada nefreti yok.
Ben teklifler geldiğinde barış sara elden çıkarılmalı derken bu adamları sevmediğim için değil veya kötü oyuncular olduğu için söylemiyorum.Galatasaray daha iyi olacağı için daha iyisini yapabilecek durumda olduğu için istiyorum bu hamleleri.
Hee bana kalırsa bu adamlar satılmasın alternatif olarak kalsın.Müthiş olur.Ama işte hem ekonomik olarak hemde oyuncular bunu istermi o zor.
Ben de bulunduğu yerle yetinmeyenlerdenim takım daha iyi oynasın daha iyi yönetilsin Avrupa'da başarılı olalım tepkim ona değil bazı arkadaşlarda takım oyuncular kötü gitsin de haklı çıkayım kafa yapısı var o bana doğru gelmiyor.

Geri
Üst Alt