Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.124
- 39.916
- 2.953
Çupamizu verin ula
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çogu zaman katiliyorum ama bu maçta Osimhenlik birsey yoktu.Takımın %95i osimhen.Okan clde 4ten aşağı yedirmez.
Muslera'nin penalti pozisyonu oncesinde ofsayt varsa hakemi niye VAR'a cagiriyorlar?
Reis evet bazen abartılı eleştiriler oluyor.Ama sizde ısrarla gerçekleri görmemek için doğruları görmemek için herşeyi savunuyorsunuz.Yine devre arası takımın yarısını göndermişiz son zamanların en dominant Galatasaray'ını izliyoruz keyfimize bakalım derim.
Ben de bulunduğu yerle yetinmeyenlerdenim takım daha iyi oynasın daha iyi yönetilsin Avrupa'da başarılı olalım tepkim ona değil bazı arkadaşlarda takım oyuncular kötü gitsin de haklı çıkayım kafa yapısı var o bana doğru gelmiyor.Reis evet bazen abartılı eleştiriler oluyor.Ama sizde ısrarla gerçekleri görmemek için doğruları görmemek için herşeyi savunuyorsunuz.
Bu takım avrupada çok ciddi rezilleri oynadı ve elendi.Yapılan rezil transferlerle ekonomik olarakda ciddi sıkıntı yaratıldı.
Kimse takıma kötğ demiyor oyuncularada nefreti yok.
Ben teklifler geldiğinde barış sara elden çıkarılmalı derken bu adamları sevmediğim için değil veya kötü oyuncular olduğu için söylemiyorum.Galatasaray daha iyi olacağı için daha iyisini yapabilecek durumda olduğu için istiyorum bu hamleleri.
Hee bana kalırsa bu adamlar satılmasın alternatif olarak kalsın.Müthiş olur.Ama işte hem ekonomik olarak hemde oyuncular bunu istermi o zor.
hiçbir şey olmaz hocam, bitti şampiyon olduk3 maç var her şey olur #konsantrasyon