⚽ SL 24/25 H:36 | Galatasaray 3-0 Kayserispor | MS | 18 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

KALKIN LANNNNNNNNN

BUGÜN GÜNLERDEN ŞAMPİYONLUK

BUGÜN GÜNLERDEN 5. YILDIZ

BUGÜN GÜNLERDEN BÜTÜN SENE EMEĞİMİZİ ÇALMAĞA ÇALIŞAN ŞEREFSİZ KÖPEKLERİ İNLERİNE KOMPLE GÖNDERME GÜNÜ

ocaktan itibaren şampiyonluk gitti diye tatava yapanlar da sevinebilecek mi cafom

Forum inancını kaybetmiş fener buradan alır gibi

Günaydın büyük Galatasaray'lılar

⭐⭐⭐⭐⭐

Sinan Yılmaz’ı dinledim de rakip son 10 haftanın 3.süymüş, zor maç olacak. Neyse ki beraberlik bile yetiyor kutlamalar için.

🎙️ Galatasaray'ın bu akşam Kayserispor ile oynayacağı şampiyonluk maçını Yalçın Çetin anlatacak.

Sinan Yılmaz’ı dinledim de rakip son 10 haftanın 3.süymüş, zor maç olacak. Neyse ki beraberlik bile yetiyor kutlamalar için.
Fena istatistik valla o detay, helal olsun denecek nitelikte ligin rezilligine ragmen.

Gecen seneden sonra ayni sey yasamayiz, en berbatini yasadik fener maciyla, ali koc kendince triplere falan girdi.

Olmaz bir daha o is

Lig rezil falan değil,biz çok iyiyiz
Biz cok iyiyiz dogru, ama lig rezil ya bence. Pazarlanamiyor, fazla gelir saglanamiyor, belli destekleri tff yapabiliyor mu yapamiyor mu belli degil.

Kac takimin sponsoru, kac hakemin ittirmesi ile neler degisiyor. Ben adaletli oldugunu dusunmuyorum ligin ozellikle avrupa bileti kisimlarinin.

Tabii butce ve harcanana gore orantili duruyor ama normal akisinda gerceklesmiyor bu bana gore.

Takimlardan ziyade daha cok Tff ve hakemler yuzunden rezil diyorum bu arada.

Geri
Üst Alt