Okan Gecir
Tecrübeli Üye
- 27 Şubat 2024
- 5.058
- 2.979
- 523
Müthiş bir atmosfer ve güzel skorla işi bitirelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilet almak imkansızMaçın bileti ne zaman çıkıyor salı mı
cenabet gidersen şamp giderMaçın bileti ne zaman çıkıyor salı mı
Surekli kulup sitesini ya da su telefon uygulamasini kovalamak lazim. Ciktigi anda koyuyorlar oraya haberiMaçın bileti ne zaman çıkıyor salı mı
Yok yav kupa bileti haberini 3 saat sonra paylaştılarSurekli kulup sitesini ya da su telefon uygulamasini kovalamak lazim. Ciktigi anda koyuyorlar oraya haberi
GİDECEM!!!cenabet gidersen şamp gider
Karaborsa olacaktır. 20000 tlden açarlar hiç şaşmaz.Bilet almak imkansız
Arkadaş gitmese bana devir yapacaktıda o gidiyor mecbur bilet kovalayacazBilet almak imkansız
Gspara öncelikli çıkar ordan düşerse düşer anca genel satışta mümkün değilArkadaş gitmese bana devir yapacaktıda o gidiyor mecbur bilet kovalayacaz
Ben hep oyle yapiyordum, passoda birsuru menu yerine direk siteden link naglantisi oluyor diye cat diye bilet satin almaya cikariyordu.Yok yav kupa bileti haberini 3 saat sonra paylaştılar
O da var ama hikayeGspara öncelikli çıkar ordan düşerse düşer anca genel satışta mümkün değil
Özelden yazsana ilk dediğiniBen hep oyle yapiyordum, passoda birsuru menu yerine direk siteden link naglantisi oluyor diye cat diye bilet satin almaya cikariyordu.
Gsplus uygulamasida var , orasida satisla entegre
Boyle durumlarda Mobil internet webden daha hizli oluyor yeri geldiginde