Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.697
- 21.763
- 2.783
Osimhen çok ofsayta düşüyor yaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fena degil sankiarkadaşlar bir tespitim var
osimhen çok iyi futbolcu.
stadyuma gidenler niye tvden izler gibi izliyor
boş boş adamlar sırf parası var diye bilet buluyor
bunların yarısı almancı gsli bile degil
Allah askina bazen abartiyoruz uc puana siddetle ihtiyacimiz olsa yari sahayi gecirmeden 3 yapardik sampiyonluk macinda da artik boyle yorumlar biraz garip oyuncularin cogu sahada takılıyorKayseri 3 net fırsat yakaladı
Bu adamlar iyi hoca bulmuş
Avrupa maçları için ciddi referans şu defansif sıkıntılar
Ona göre transfer yapmamız lazım
Valla benim tek kızdığım Osimhen’e pas vermemeleri adam rekora koşuyor. Barış aptal saptal şeyler deniyor.Çıkarmadığımızı düşünmeniz de beni kahkaha boğuyor yav.![]()
Bizimkiler gerilimden besleniyorlar... Sahada suyun karşı tarafında birmkabullenilmişlik var. Kayseri biraz agresif olsa yine maç heyecanlanır. Maçın heyecanlanması için hiçbir etken yok. P yüzden futbolcular da antrenman tadında. Genç çocuklar normal bu.Maç oynanırken kutlama yapılmaz, tüm ciddiyetle oynamaya devam etmek lazım maç bitene kadar
Su macta koreo olmaliydi 5 yildiz temaliNiye hain baskanini soylemiyoruz
Bazıları yabancı hoca iş yapmaz diye ezbere konuşuyor samsunspor ve kayseri şu kadroyla bunları yapıyorsa daha iyi kadroyla neler yapar.Kayseri baya iyi takım yanlız helal olsun Jakirovice
Rekor kaç?Valla benim tek kızdığım Osimhen’e pas vermemeleri adam rekora koşuyor. Barış aptal saptal şeyler deniyor.
Bu ligde şu kadro kalitesi farkıyla rakibimiz yok, ilerisini düşünmek için hocanın uyanık olması lazım. 10 tane atabileceğimiz maçlar bile oynandı, rakipler çok zayıfAllah askina bazen abartiyoruz uc puana siddetle ihtiyacimiz olsa yari sahayi gecirmeden 3 yapardik sampiyonluk macinda da artik boyle yorumlar biraz garip oyuncularin cogu sahada takılıyor
Biraz gevsemek onlarinda hakkı
Tribündekiler nefes alamıyordur şu an. Güvenlik merdiven boşluğunu açmak için blokları sıkıştırıyor. 50 kişilik koridorda 150 kişi var gibi hahsTribünleri biraz pasif buldum. Çok iyi oyun olmasa da daha enerjik, neşeli olması lazım.
Niye hain baskanini soylemiyoruz