Ali Burak Uz
Aslan Üye
- 28 Temmuz 2011
- 9.846
- 15.302
- 2.433
Gerçekten rezalet paralar harcadık ya
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
karı boşar onuBir sene daha oynamak istiyor şeklinde haberler vardı ondan dedim
Yahu burds futbol profesoru cokYemin ediyorum bu herif videolarda uçup kaçıyordu acaba bize kardeşini ikizi falan varda onu mu gönderdiler çıldırıcam ya videolardaki adamla alakası yok tamam videolar yanıltıcı olabiliyor ama bu kadar olmaz be
Kutucuyu fener almasın diye aldık taraftarda çok istedi işte başka bişey değil ardaya helal olsun bunu futbolcu olarak göstermişFrankowski Cuestaya bişey diyemiyorum doğru dürüst izleyemedik, düzenli oynadıklarında iyi kötü yaptıklar bişeyler vardır ama Kutucu yemin ederim ki futbolcu değil aşırı ağır fizik gücü zayıf hiçbir özelliği yok. Vallahi bedavaya bile alınmazdı bu adam Okan buruk 100 tane karavana transfer yaptı 2 senede.
futbol icin vakit ayirdigim her maçda bir Frankowski olsa , muhtemelen daha da futbol izlememFrankowski Cuestaya bişey diyemiyorum doğru dürüst izleyemedik, düzenli oynadıklarında iyi kötü yaptıklar bişeyler vardır ama Kutucu yemin ederim ki futbolcu değil aşırı ağır fizik gücü zayıf hiçbir özelliği yok. Vallahi bedavaya bile alınmazdı bu adam Okan buruk 100 tane karavana transfer yaptı 2 senede.
Gerçekten rezalet paralar harcadık ya
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Aynen öyle benim anlamadığım diğer hususta lens bu adamı nasıl düzenli 11 oynatmışYahu burds futbol profesoru cok
Hepsi sanki oturup sabah aksam lens maci izliyor gibi soyle oyuncu boyle oyuncu hayir oyuncu tuhaf belli ilk 11 ciktigi ilk macta soyledim bunu ama bir oyuncunun temel futbol bilgileri nasil eksik olur
Onu cozemiyorum 29 yasina gelmis nasil ekmek yemis futboldan cidden garip pas atamiyor orta yapamiyor
Savunma hic yok
Mesela caner gibi bek olur dersinki adam hucumcu savunmasi kotu hucum istiyorsan savunma isteme
Tamam ama bu adam pas veremiyor pas enteresan
yere düştüğü bir pozisyonda yerden kalkışı vardı, yuvarlanarak. hiçbir profesyonel futbolcu yerden öyle kalkmaz. adam sıfırı tüketmişdemirbay girdiği bütün 2 li mücadeleleri kaybetmiş
Pit stopcu yakupSeneye Eren ile bol bol pit stop yaptırıp acayip verim alabiliriz yaw. Sol bek mevkisinden ilk defa ümitliyim