Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle lazim mesela romulonun frikigi kalenin ortasina geldi muslera olsa direk ucmadan tutardi gunay iyi bir yedek ama as kaleci asla olamazyine de kaleci lazım olacak yabancı kaleci alacağımız kesin gibi gelenek devam eder bence
Oyle bakma ustad gecen sene iki mac fazlaydi bu sezon iki bay vardiSezonu 95 puanla bitirecegiz demek. Gecen sezonun puanini gecemedigimiz icin ISTIFA!
Hamburger nasılbomboş bende atarım
dedigin burgercıdayım simdilik rezalet kolam ılık geldi
Cuesta okadar kotu oynamadi ya romuloyu kucağında gezdirdi iyi topla çıkışlar yapti iyi paslarda atti bir ikisini attigi oyuncu bekleyince alamadı Kutucu Demirbay Frankowski bu ucu maci mahvetti
Bu izmirin genelinde olan bir durum garip sekilde bu arada takim vs den haric. Niye hic anlamadim bugune kadarben izmirin çocuğuyum istanbulu neyleyim diye pankart asmışlar bi de puhaha
Play off yılında yaptıkları gibi puanlarımızı silerlerse ne yaparız,4 atar 2 sayarız yine
Cuesta davinsonla oynadigi surece iyi bir yedek pasa macinda penalti yapinca herkes sovdu ama avrupa seviyesinde asla degilDuzelttim frankowski olacakti .. Zaten devaminda Cuesta bunlardan iyi yazmistim
Biliyom yav trolluyorumOyle bakma ustad gecen sene iki mac fazlaydi bu sezon iki bay vardi
Besiktasi yensek puan ortalama rekoru kirmistik namglup sampiyondukBiliyom yav trolluyorum![]()
ahmet sövüyo banaHamburger nasıl