SL 24/25 H:38 | Bodrum FK 0-4 Beşiktaş | Samsunspor 2-1 Kayserispor | MS | 1 Haziran

samsun konferansta daha çok ilerleyebilir zaten 3.olsa bile direkt kalamıyor gruplara play offta elenirse konferansa giderler
bizi etklieyebilecek kısım yeni süper kupa formatı (saçmapan maç arttırmak için bir de sezonun ortasında işler yapıyorlar boş boş)

onun haricinde galiba transfer yasaklarıda vardı - samsun çok iyi iş çıkardı denebilir. bir noktada insanın hoşuna gidiyor Underdog kulüp çıkması.

bjk erken sezon açarsa lige nasıl tesir eder biraz onu derdindeyim. zira bir ihtimal bir süre fenerle değil belki onlarla kapışırız - ama o durumda zaten 8 hafta öncesinde ligi almamız gibi durum bile oluşabilir.

fener iyice çatırdamalı bu sezon - biraz onu kovalıyorum kendimce.

bizi etklieyebilecek kısım yeni süper kupa formatı (saçmapan maç arttırmak için bir de sezonun ortasında işler yapıyorlar boş boş)

onun haricinde galiba transfer yasaklarıda vardı - samsun çok iyi iş çıkardı denebilir. bir noktada insanın hoşuna gidiyor Underdog kulüp çıkması.

bjk erken sezon açarsa lige nasıl tesir eder biraz onu derdindeyim. zira bir ihtimal bir süre fenerle değil belki onlarla kapışırız - ama o durumda zaten 8 hafta öncesinde ligi almamız gibi durum bile oluşabilir.

fener iyice çatırdamalı bu sezon - biraz onu kovalıyorum kendimce.
Bitti transfer yasakları

Samsun büyümeye devam etmeli en azından Başakşehir gibi olmalı, başlarında 1 milyar euroluk adam var, transfer yasağo varken kafaya oynamayı herkes beceremez.

Bitti transfer yasakları

Samsun büyümeye devam etmeli en azından Başakşehir gibi olmalı, başlarında 1 milyar euroluk adam var, transfer yasağo varken kafaya oynamayı herkes beceremez.
biten sezon için öyle biliyordum zaten.

kesinlikle dediğine katılmaktayım.

Göztepe için de bir noktaya kadar benzer düşündüm ama ordaki denklem ucundan ticaret döngüsü gibi duruyor. Southampton'ın sahipleriydi galiba kulübün başı şimdi.

Samsun gibi daha fazlası başarmalı bunu - top 5 olmasa bile beleş deplasman gibi bakılmayacak takımlar olmalı. Yoksa lig hala çöp.

gerçi o hale gelse , heyecanlı olsa bile TFF nasıl bunu pazarlayıp değerini gelirleri arttırır muamma.

Bodrum FK XI: Diogo, Ege, Chris, Ajeti, Cenk, Ahmet, Seferi, Pedro, Fredy, Dimitrov, Puscas.

Beşiktaş XI: Mert, Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku, Hadziahmetovic, Gedson, Joao Mario, Rafa Silva, Muçi, Mustafa.

Samsunspor 11’i: Okan, Satka, Van Drongelen, Bola, Zeki, Ntcham, Bennasser, Holse, Emre, Kingsley, Marius.

Kayserispor 11’i: Onurcan, Uzodimma, Kolovetsios Attamah, Kayra Cihan, Carole, Nurettin, Baran Ali, Ackah, Cardoso, Nazon

Bitti transfer yasakları

Dunkerque'u bile ligue2de play offa getirdi herif ya çok şanslı ya işini super biliyor

Bjk 10 kişi kalmış rakibine 90+5 de yediği golle puan kaybetsin.

Ohhh allahin bodrumu nasil da kume dustunuz haahhahahahaha

beter olun ins amator kumeye kadar yolunuz var o scmik gibi stadinizla bataklik zemininizle ananizin nikahina kadar yolunuz var

Geri
Üst Alt