Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.205
- 25.589
- 2.598
Kahretsin
Jk attı
Jk attı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ikiside gidiyor(biz kupayi da aldigimiz icin)Samsun kazanırsa bunlar gidemiyor galiba
Daha iyi degil miAnlık puan durumuna gore jk 3.
1-4Daha iyi degil mi
Süper kupada fb bjk eslesir
Üçüncü avrupa ligine dördüncü köyferansa değil mi hocamIkiside gidiyor(biz kupayi da aldigimiz icin)
Playoff ya da 2 on eleme+playoff oynama kafasi iste
Biz kupayi aldigimiz icin , ordan gelen avl hakki 4uncuye gidiyor, 5inci konferansÜçüncü avrupa ligine dördüncü köyferansa değil mi hocam
Avrupa kupası ile Konferans arasında maddi olarakta öyle büyük bir fark yok diye biliyorum.o açıdan öyle ama gelirden ziyade belki milyonda bir konferanstaki siklet farkından üstüne koyarlar bilemedim.
başakşehir saçmaladı mesela geçen sene - hayal kırıklığı resmen.
samsun belki orada gittiği yere kadar gitse ve ezici olabilecek skorlardan uzak kalırsa ligde daha dişli olabilir gibi baktım.
Konferans giriş geliri ne acaba
Yokmus evet, samsun icin farkedebilir en basit odu tabii de, zaten cok sanmiyorum kalabilirler avl ye.Avrupa kupası ile Konferans arasında maddi olarakta öyle büyük bir fark yok diye biliyorum.
Biz ts ile eşleştik kupayi da ligi de aldigimiz icin, kupa finalisti lig sampiyonu ile eslesti1-4
2-3
Mu oluyor formata gore?
He top 3 + kupa galibi/finalisti seklinde.Biz ts ile eşleştik kupayi da ligi de aldigimiz icin, kupa finalisti lig sampiyonu ile eslesti
Lig ikincisi de lig ücüncüsü ile eslesecek