⚽ SL 24/25 H:38 | Galatasaray 2-0 Başakşehir | MS | 30 Mayıs

entertainment işiyle uğraşsam ba ve osimheni kapıştıtırdım

manyak izlenir

Al gülüm ver gülüm olsaydı güzel olmazdı, kavga olsun bravo Osimhen

Osimhenin varsa türkiyede hep 1-0 önde başlarsın bu adamı alın awk. Adayı mı satarsın otel mi satarsın ne yaparsan yap bu adamı al.

Son maçı ya delleniyo oğlan. Olan Ba ya olacak gibi

Yalnız dipnot, ba Osimhen den daha iri anasını satayım bu herif neymiş lan böyle

Ba itlik yapiyor yinede gereksiz gerildi osi. ben olumsuz bakmiyorum su hareketlerine herifi sindirmek mumkun degil sen ona bir vursan o sana 2 vurur tarzi boyle

bizim topçular çok pasif çak iki tane başakşehirlinin ağzına sustur şunları, osimheni sakatlamaya attırmaya oynuyorlar haince.

Bu arada bu ahmet,berkan, yusuf, frankowski nedir allah aşkına hepsi birbirinden beter sıfır teknik beceri her işimi yanlış hatalı yaparlar kafayı yiyeceğim nasıl yükseliyorlar GS seviyesine transfer olabiliyorlar hayret bir şey.

1748628176134.webp

Bu savunmacinin derdi ne la? Basindan beri sert hareketler. Birde yandaslari ötüyor bi hakli taraflari varmis gibi. Sampiyonu alkislarken bile zoraki yapiyorlar, mener olsa fisekle karsilayacaklar.

Sara ve lemina girsinler oyuna. Lemina ba‘yi dövsün

Yusuf Ahmed dışarı lütfen göz kanseri olacaz koyun altyapi falan kim varsa gunayi koyun bunlarin yerine

Geri
Üst Alt