Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.014
- 76.072
- 4.108
Bizle ilgili büyük konuşmadım ki direk adamları analiz ettim.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizle ilgili büyük konuşmadım ki direk adamları analiz ettim.

Avrupa maçları içinNeden ertelendi?
Edouard Michut, Adana Demirspor'dan ayrıldıAdana Demirspor, Milad Mohammadi'nin sözleşmesini feshetti.
an itibari ile adamlarda sol bek yok
icardi ile fesih edelim de rahatla yaw :dGünay
Jelert Nelson Apo Berkan
Torreira Kaan
Barış Sara Kerem
Şuayip
1 tane Kerem'e 1 tane Şuayip'e pas attı başka ne yaptı? Ha Kerem bunun son şutta yedirdiğinden daha iyi vurdu topa o yüzden ona suç bulamam.icardi ile fesih edelim de rahatla yaw :d
evet acilen yarın fesih edilmeli1 tane Kerem'e 1 tane Şuayip'e pas attı başka ne yaptı? Ha Kerem bunun son şutta yedirdiğinden daha iyi vurdu topa o yüzden ona suç bulamam.
Kaç şampiyonluğumuzda payı olan Muslera ve duble şampiyon Okan kılıçtan geçiriliyor haklı olarak. Bu arkadaşımızın ayrıcalığı nedir de golü yedirdiği maçtan sonra sallamayacağız?evet acilen yarın fesih edilmeli![]()
icardi mi golü yedirdi?Kaç şampiyonluğumuzda payı olan Muslera ve duble şampiyon Okan kılıçtan geçiriliyor haklı olarak. Bu arkadaşımızın ayrıcalığı nedir de golü yedirdiği maçtan sonra sallamayacağız?
Feshedilmesine gerek yok. Birkaç maç haddi bildirilse yeterli. 18-19 başında Osmanlı depinde Feg Belhanda Gomis'i kızağa çeken Terim misali