⚽ SL 24/25 H:4 | Adana Demirspor 1-5 Galatasaray | MS | 31 Ağustos

Bizim için farklı bir yenilgi Okan'dan kurtulmamız için en hayırlısı olacak. Zaten milli ara var yeni gelecek hoca takımla kaynaşır bu süreçte. Ertelenen Antep ve Rize maçlarıyla Fener derbisine hazır çıkarız

Yav yürü git. Allah'ın cezası herif
images (73).webp

günay
jelert nelson abdülkelim köhn
yunus torreia keremd
sara icardi barış

revize ettim
sara sağda oynasın

Demirspor'un hem sağ hem sol beki çok sıkıntılı. Az biraz analiz yaptılarsa Yunus 11 başlar.

Cok sansli hoca acaip kotu takim bu demirspor orta sahayi bosaltsa bunlar gol atamaz o derece kotuler kume duserler

Hocaya tekrar güvenmem için bu maç
Tor-Kaan(KeremD)
Sara
şeklinde başlamasını bekliyorum.

Muslera
Jelert - Nelsson - Abdülkerim - Köhn
Torreira - Kaan - Sara
Barış - Icardi - Kerem​

ligdeki maç ertelenmeseydi de şu çift santrafor saçmalığı ligde patlasaydı keşke. bats'ı çok seviyosan sol kanat forvet yap kerem'i 10 numarada kullan. presi hücumdan başlatıp 10 numarada da oynayabilecek tek adam o zaten. 3'lü orta saha olacağını hiç sanmıyom ben 10 numarayla oynamaya devam edecektir. ziyech'i kanatta oynatma ve köhn'ü alternatifsiz görme saçmalığından çıkarsa kafidir.

ligdeki maç ertelenmeseydi de şu çift santrafor saçmalığı ligde patlasaydı keşke. bats'ı çok seviyosan sol kanat forvet yap kerem'i 10 numarada kullan. presi hücumdan başlatıp 10 numarada da oynayabilecek tek adam o zaten. 3'lü orta saha olacağını hiç sanmıyom ben 10 numarayla oynamaya devam edecektir. ziyech'i kanatta oynatma ve köhn'ü alternatifsiz görme saçmalığından çıkarsa kafidir.
Maça soyle çıkarız
Mus
Kaan nelson apo köhn
Torreira sara
Mertens
Kerem icardi barış

Jesus'lu dönem Şuayip'i sola yakın oynatıyordu olmuyordu. Bu kadroda çift forvetin yükünü taşıyacak eleman yok vazgeçsin bu işten. Ha senin dediğin olayı Şuayip'i oyuna alırken kanat çıkarsa daha iyi olur orta saha çıkarmasına nazaran.

Geri
Üst Alt