Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.902
- 28.133
- 1.933
böyle takip ederim karşılaşmanın devamınıMaça soyle çıkarız
Mus
Kaan nelson apo köhn
Torreira sara
Mertens
Kerem icardi barış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
böyle takip ederim karşılaşmanın devamınıMaça soyle çıkarız
Mus
Kaan nelson apo köhn
Torreira sara
Mertens
Kerem icardi barış
Çok da küçümsememek lazım zemin iyi değil diye de özellikle belirtiyorum. Maçtan sonra Adana'da hava çok bunaltıcıydı, zemin berbattı diye bahaneler gelebilir çünküDemirsporun açikca sıkıntısız dedigimiz bir yeri varmi ki rtas
Kero yerine zaha olmali normaldede bu seferde bası falan agrır herhalde :dMuslera
Jelert Nelsson Sanchez Berkan
Torreira Kaan
Barış Sara Kero
İcardi
bunun dışında çıkan her kadro hatalıdır. icardi dışında yük olmayacak bi kadro.
Sanchez dönemezse yerine apo.
Zaha ve ziyech ile derhal yollar ayrilmali yawKero yerine zaha olmali normaldede bu seferde bası falan agrır herhalde :d
Surada 3-4 gun var nereye gidecekler yav kalir ikiside biri zaten oynamiyor ama yapacak bir seyde yokZaha ve ziyech ile derhal yollar ayrilmali yaw
Yazik o kdr paraya
Batshuayi kanat forvet denemek aklına gelmişmidir yav, hocamızın öyle değişik fikirlere karnı toktur ihtimal vermiyorum.ligdeki maç ertelenmeseydi de şu çift santrafor saçmalığı ligde patlasaydı keşke. bats'ı çok seviyosan sol kanat forvet yap kerem'i 10 numarada kullan. presi hücumdan başlatıp 10 numarada da oynayabilecek tek adam o zaten. 3'lü orta saha olacağını hiç sanmıyom ben 10 numarayla oynamaya devam edecektir. ziyech'i kanatta oynatma ve köhn'ü alternatifsiz görme saçmalığından çıkarsa kafidir.
Hocam mertens yerine Kaan nasıl olurGünay
Mecbur Nelsson Abdülkerim Mecbur
Torreira Sara
Barış Mertens Zaha
Icardi
Niye 12 kişi mi oynıcaz rtaş.Hocam mertens yerine Kaan nasıl olur
Niye 12 kişi mi oynıcaz rtaş.