Ramazan Milli
Parçalı Üye
- 27 Ağustos 2009
- 3.806
- 2.018
- 1.723
Kaleye Günay, forvete Bats. Orta sahayı üçle. Berkan-Toreira önlerinde Sara. Kanatlar Barış-Zaha.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 kararda doğru ama orta saha konusunda halen değişiklik yok kısacası aşağısı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık halen 2 orta sahalı sisteme devam.
3 kararda doğru ama orta saha konusunda halen değişiklik yok kısacası aşağısı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık halen 2 orta sahalı sisteme devam.
Bende bu kadroyu sürerdim bir tek Zaha kadroda olmaz sözleşme feshi konuşuluyor.Günay-Kaan-Nelsson-Apo-Jelert-Torreira-Berkan-Sara-Barış-Zaha-Icardi
Zaha yerine Yusuf Demir veya Yunus'u koyarım. Ziyech tırt maalesefBende bu kadroyu sürerdim bir tek Zaha kadroda olmaz sözleşme feshi konuşuluyor.
Takımda orjinal 2 tane bek var biri Jelert diğeri Köhn zaten Köhn konusunda artık bir şey demek istemiyorum her şey ortada yani 1 tane bek oyuncusuna sahibiz yine müthiş bir planlama yaptık.9 Verdiğimiz sağ bek, sol bek olacak, Kaan sağ bek devam edecek.
Hiç sanmıyorum, böyle olmaması gerekir. Kaan sağ bek performansı idarelik olarak tamam ama genel mevki bazından çok başarılı değil bence.

Hoca Yusuf Demir'e takık kampın en iyilerinden biriydi ama 1 maç bile süre vermedi.Zaha yerine Yusuf Demir veya Yunus'u koyarım. Ziyech tırt maalesef
Bence bizim mevcut oyunumuzda herkes sorun yaşıyor. Derrick doğru kurguda verimli olabilir, keza Elias.Takımda orjinal 2 tane bek var biri Jelert diğeri Köhn zaten Köhn konusunda artık bir şey demek istemiyorum her şey ortada yani 1 tane bek oyuncusuna sahibiz yine müthiş bir planlama yaptık.![]()
Bilmiyor bence. Bilse son 11'le Young Boys'a çıkmazdıYarın takım başına başka hoca gelsin lisansı olmasına lüzum yok kadroya bir bakar ne çift pivot oynayacak orta saha ne tempolu 10 var der 433'e döner. Kendisi bilmiyor mudur gayet iyi biliyordur ama konu inada döndü.
Lig yanılsaması yaşıyoruz bence. 17/17 Yapılan maçların kaçı 1 farklı mesela? Yahut kaç defa kontra yemişiz, maçlar rahat mı geçmiş. Yani ligi kalite ile bir şekilde kotarıyoruz, bu sebeple de değişime gerek görülmüyor gibi.Yarın takım başına başka hoca gelsin lisansı olmasına lüzum yok kadroya bir bakar ne çift pivot oynayacak orta saha ne tempolu 10 var der 433'e döner. Kendisi bilmiyor mudur gayet iyi biliyordur ama konu inada döndü.
hay ağzına sağlık,yahu evimizde ziraat maçında bandırmaspor içimizden geçti oyun olarak, adamların golü iptal oldu ofsayttan,ptt takımı eliyordu bizi, 2 yıldır ilk 30 dkta bitirip keyif çayımızı içerken izledeğimiz kaç maç oldu? ilk yılı hatılayalım gomis kurtardı ilk 6-7 hafta, top bi o kalede bi bu kalede,anadolu takımlarına çoğu maçlarda üstünlük yok, serdar dursun ofsayatta topa dokundu kazandık,berbat oynadığımız maçta, karagümrüğü 90 dk da berkanın uzaktan şutu ile yendik,yahu evimizde baya bi maç son 20-30 dk elimiz kalbimizde defans yaptık,isntabulspor 90+larda kaçırdı karşı karşıya, ümraniye geraldo kanadı otoban yaptı ilk yarı 2 yedik,adamlar 2 tane karşı karşıya kaçırdı, tarihin en pahalı yıldız dolu kadrosu,ümraniyeleri rahat yenemeyecekse güle güle yolu açık olsun..Lig yanılsaması yaşıyoruz bence. 17/17 Yapılan maçların kaçı 1 farklı mesela? Yahut kaç defa kontra yemişiz, maçlar rahat mı geçmiş. Yani ligi kalite ile bir şekilde kotarıyoruz, bu sebeple de değişime gerek görülmüyor gibi.
Bu durumun sonucu ise Avrupa'da ve eleme usulü maçlarda bize kayıp olarak dönüyor. Yahu İki sezon, iki sezon Ziraat elendik, Başakşehir-Karagümrük üstelik rakipler, Avrupa'ya dahi bakmaya gerek yok yani. Ben bunu kabullenemiyorum.