- 3 Temmuz 2012
- 137.894
- 86.803
- 5.338
Beinde bi tane fbli var ortalıgı karıştırıyor
İ
İ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu herif yalan makinesini bozarYav yuru git okan nelsson sakatmis kimse yemez bunu. Zahayada aynisini yapiyordun
ortayi karistirmaya calisiyorlar heryerde bisey ariyorlarBenimde aklıma yatan bir şey var. Az önce Baliç söyledi. Davinson maaşını geç alıyor diye oynamamazlık yapıyor olabilir diye düşünüyorum.
Ozaman hermosoyu almazlardi. Yalan söylüyor Boşnak boregiBenimde aklıma yatan bir şey var. Az önce Baliç söyledi. Davinson maaşını geç alıyor diye oynamamazlık yapıyor olabilir diye düşünüyorum.
???Benimde aklıma yatan bir şey var. Az önce Baliç söyledi. Davinson maaşını geç alıyor diye oynamamazlık yapıyor olabilir diye düşünüyorum.
Yav bi gitsin işine. Gs düşmanı bu pisliklere prim vermeyinBenimde aklıma yatan bir şey var. Az önce Baliç söyledi. Davinson maaşını geç alıyor diye oynamamazlık yapıyor olabilir diye düşünüyorum.
Her şeye de dış güçler kulbu takmayalım. Bununla karışacaksa kulüp kapatıp gidelimortayi karistirmaya calisiyorlar heryerde bisey ariyorlar
karisiyor demiyorum zaten...ugrasiyorlarHer şeye de dış güçler kulbu takmayalım. Bununla karışacaksa kulüp kapatıp gidelim
ben yazcaktim...baska takimlara böyle duymadim hicBeinde hocaya sallanıyor anldlffl