Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.731
- 13.726
- 1.498
Kesinlikle öyleGerçek Galatasaray’lı arkadaşlara tavsiyem maçı forumdan takip etmeyin.
Dişinizi kırıp sinir hastası olursunuz.
Çok fazla sayıda kripto var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle öyleGerçek Galatasaray’lı arkadaşlara tavsiyem maçı forumdan takip etmeyin.
Dişinizi kırıp sinir hastası olursunuz.
Çok fazla sayıda kripto var.
Tek eksi diyecegim şey bu.Jelert temaslı oyundan kaçmaya devam ederse ömrü uzun olmaz bek olarak.
yenilince de görmüyor ki. o yüzden kazanmak güzelŞu maçı farklı kazanmak hocanın hatalarını hiç gormemesini saglayacak
Planlama hatası çocuğun 2 maçını izlesen daha olmamış olduğunu anlarsın zaten renktaşGelişmesi gereken adama 11 milyon Euro niye veriyoruz
Fiziksiz bek mi olur. Okan ve yönetimde zerre akıl yokAli Yavuz’a bile tokatlanan adama 10 m euro gömdük.
Utanmaz herifler
İzliyorum abi. Tadic profili kanat bence tam ihtiyacımız olan kanat oyuncusu.macları ızlıyon mu
tadic fbde el freni
Bence iyi bir bek olacak bu çocuk ben beğendim özgüveni eksik biraz özgüveni yerine gelince adından çok söz ederizPlanlama hatası çocuğun 2 maçını izlesen daha olmamış olduğunu anlarsın zaten renktaş
Şarap gurmesi olacakken sportif traktör olmuş adam ile transfer dönemi geçirdik yine