⚽ SL 24/25 H:4 | Adana Demirspor 1-5 Galatasaray | MS | 31 Ağustos

Adana kalecisi baya yolu var. Barış ın golünde çıkması da hatalıydı. Barış helal ama iyi bitirdi ben dedim gider üstüne vurur yine.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tek olumlu şey bu takımın her puana gole ihtiyacı olması.. adana deplasmanı ilaç gibi

Jelert abileriyle oynayan bir çocuk gibi

Kaan iyi

Abdülkerim sendikal iş yavaşlatma eylemi yapıyor gibi

Metehan alamadığı bir ikili mücadele dışında iyi

Torreira ve mertens isteksiz gibi

Demirbay aynı

Kerem çok iyi

Barış iyi

Icardi sakat-at gibi

Bats iyi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Jelert parasinin buyuk kismini cikartir 10 milyona aldiysak 7 8 bir yere gondeririz cok zarar ettirmez genc oyuncu

Diğer senaryo; bir türlü satamayız, her sene bir yere kiralarız, çok ufak kiralama ücretleri belki alırız belki almayız, bazen maaşını da biz öderiz.

Yani inşallah bu değildir kendisi. Şimdiye kadarki sınırlı performansını umursamıyordum ama bugün cidden amatör topçu gibi göründü bazen.

İyi kötü olarak değerlendirilecek bir maç değil. Jelert 2 pozisyon bir tanesinde uzaklaştırırken ters vuruş birinde de topa yetersiz müdahalesi olarak hatası vardı. İlk başlarda biraz sudan çıkmış balık gibiydi. Arkasına atılan çoğu topu hızıyla bir şekilde toplaması ise olumluydu. Jelert'in biraz güçlenmeye ihtiyacı var ki zaten artık güçlenme zamanının geldiği yaşlarda Nelsson gibi o da geldiğinde 6 ay-1 senede iyice güçlenmişti ama bunu doğru yapmalı kas yığını olmamalı. Bu arada ben Okan hoca ile futbolcuların bağının pek iyi olmadığını hissettim belki benim yanlış hissimdir. Muslera hoca kovdurma performansında hala. İcardi'nin umarım sakatlığı çok ciddi değildir.

Biz şöyle güzel paslaşmalar çok yapamıyoruz. Herkes bir acele ediyor. Doğaçlama bir oyun var. Hoca eli yok yani takimda

Metehan çok iyi
Barış Alper iyi
Kerem demirbay iyi
Muslera kötü
Jelert kötü
Abdülkerim kötü
Kerem maçı kopardı ama gene çok tehlikeli yerlerde top kaptiriyor .
İkinci yari Berkan girse sol beke geçen maç beğenmiştim denemiş oluruz .
Orta sahayı 3 lesek nasıl olur hocam adamlar haldir huldur geliyor.

Tmm anladık rakip kötü şu maçı tek fark kazansak şu kötü adanayı bile zar zor yendik dersiniz takım farka gidiyo buldunuz zayıf rakibi şov yapıyonuz oldu e napsınlar onu bir söyleyin
işte yine skora baktığınızın kanıtı bu sözler, iyi oyun görmek istiyoruz, ligdeki takımlara bari tek kale gümbür gümbür oynayalım,adamlar 2-3 net pozisyona bile girdi,eleştirenlerin derdi sadece skor değil ki

Geri
Üst Alt