Tolga Gül
Büyük Kaptan
- 29 Haziran 2011
- 20.986
- 4.953
- 1.503
Trabzon hamsi ayıklar sadece kral.trabzon bunları ayıklar
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzon hamsi ayıklar sadece kral.trabzon bunları ayıklar
Biz ne yapariz bilemiyorum ama toparlanacagimizi umit ederek fb nin bizimle.basabas kalmamasi icin Ts,bjk,Eyup herkes.potada olmali ki odaklari dağılsın. Yoksa bu sene bir de akoc ve itleri ile ugrasamayiz.Bunlarda cokus baslar yakinda hic bagenmedim oynadiklarini
Su semih denen adami nasil oynatiyorlar anlam veremiyorum yetenek yok hiz yok pas yok sut yok tam bir cuval oyuna girdi en az 4 5 tane topu oldurdu
.Bunlarda cokus baslar yakinda hic bagenmedim oynadiklarini
Su semih denen adami nasil oynatiyorlar anlam veremiyorum yetenek yok hiz yok pas yok sut yok tam bir cuval oyuna girdi en az 4 5 tane topu oldurdu
2 hafta sonra görüşelim kralTrabzon hamsi ayıklar sadece kral.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gedson pozisyonunu görmedim de immobile direkt kırmızı yemeliydi. Rashica da sarı kartı varken arkadan adam düşürerek kontra kesti dk 80lerde o da atılmalıydı çok barizAyrıca gedsin kırmızı görmesi gereken bir maçı daha kart görmeden atlattı.
Sağ bekleri orta sahada adamı tutar çeker kart yok. Forvetleri her maç birini yumruklar.
Dönem dönem bunların millet vekilliği dokunulmazlığının sebebi ne çıksın anlatsınlar.
başabaşken bizden de çalmışlıkları var neden umursamayalımhayır jk için neden bu kadar tribe giriyorsunuz ki? mourinho-koç-acun üçlüsünün şampiyonluğu daha mı çekici?
Eyvallah, fb şampihonluğu daha mı tercih edilebilir peki?başabaşken bizden de çalmışlıkları var neden umursamayalım
değil de bizde de bu ligden kolay kolay kopacak kadro yok. sırf 2 fener maçında yatmasınlar diye ittir kaktır yarışta tutup bize ekstra bilenmelerini istemem.Eyvallah, fb şampihonluğu daha mı tercih edilebilir peki?
Bize zaten yeterince bilenikler kaç senedir. Yarışta olmaları fenerle de aralarının bozulmalarına neden olur. Tw'de çoktan bizim yanımızda feneri de konuşmaya başlamışlar. Ha bunların hiçbiri benim argümanım değil. Yazdın diye söylüyorum. Ben fener olmasın da ne olursa olsun modundayım. fenerin olmamasının yolu bizim olmamız ise biz olalım. jk ise jk olsun. Ayrıca bunların yarışta olmaması Gs-fb yarışı demek mantığına göre. Gs-fb yarışındansa Gs-fb-jk yarışını tercih ederim. fenerin olamama ihtimali artar.değil de bizde de bu ligden kolay kolay kopacak kadro yok. sırf 2 fener maçında yatmasınlar diye ittir kaktır yarışta tutup bize ekstra bilenmelerini istemem.
Işiniz gücünüz yok şu sokuktaş'ın maçını mı takip ediyorsunuz.
Başka türlü izlemeye gerek yok zaten.bjk maçlarını bi bizle oynarken arada sırada fb derbilerini izliyorum![]()