SL 24/25 H:4 | Fenerbahçe 3-0 Alanyaspor | MS | 30 Ağustos

Hataları var eksikleri var. Ders alacağını değişeceğini özüne doneceginibdusunuyorum bir ara derbilerde beraberlik bile yoktu. Onlar da hedef maçtı. Ben kendisine inanıyorum bunu yaparken de eleştirmeden olacağını tabiki düşünmüyorum ama tete ye saydirirken kalkıp onu da okana bağlamam mesela 🙂

Soru: Boyle TDluk mu olur? Takimin geri pasla cikacak düzeyde donanımı yok. Anladım belki calistin bunu ama goruyorsun iste Fener presi kuvvetli, calistirmiyor planını. Haci yok mu bir B planın? Yoksa daha kaç kez islemedigini görmen gerekecek bu sorunu çözmen icin?

bu kadar param imkanım olup takımın başına mourinho getirsem sinirden kendimi keserdim.

Tekke'nin planı değişikti ama hücumda çok saçmalıyorlar. Efecan ve Serdar ağır sıçıyor

Kötü de bir gol yediler. Buradan dönmez artık maalesef. Zaten kalite farkı ortada

Soru: Boyle TDluk mu olur? Takimin geri pasla cikacak düzeyde donanımı yok. Anladım belki calistin bunu ama goruyorsun iste Fener presi kuvvetli, calistirmiyor planını. Haci yok mu bir B planın? Yoksa daha kaç kez islemedigini görmen gerekecek bu sorunu çözmen icin?

Fenerin presi kuvvetli değil öylece bekliyorlar Alanya kendi kaybediyor.

Osayi ferdi feneri hücumda zenginleştiriyordu. 2 Side büyük eksik bence. Hele deplasmanda çok zorlanacaklar. Bekler çok onemli

Mou nun anlayışı bu adam hatta daha defansif olsun diye ismailin çakılı oynayan haline 14 milyon verdiriyor
Yani bu adam neden artık kovulan adam haline gelmiş sebepleri ortada

Geri
Üst Alt