SL 24/25 H:4 | Fenerbahçe 3-0 Alanyaspor | MS | 30 Ağustos

tekke hoca gecen sene net sekılde puan almak istedi ona göre takım cıkardı bugun bence puan almak istemedi show pesinde koştu deplasmana gidip cift forvet oynarsan cok normal dagılırsın

tekke hoca gecen sene net sekılde puan almak istedi ona göre takım cıkardı bugun bence puan almak istemedi show pesinde koştu deplasmana gidip cift forvet oynarsan cok normal dagılırsın
Onun aklı şimdi başka yerdedir Hocam. Avcı avlandı, Tekke kurulsun derler yakında.

Onun aklı şimdi başka yerdedir Hocam. Avcı avlandı, Tekke kurulsun derler yakında.
kesınlıkle birşeyler var ,palamut gibi kansız bir adam degil tekke hoca ama lazyo camiası aradıysa kafası karışmış olabilir
bu maça konsantre olsa sadece ve istese cok rahat puan alırdı

yine bir anadolu takımı, 1 iq oyun zekalı, 1 gram yetenekli futbolcuları ile, fb'ye karşı kale çizgisinin 15 cm önünden paslaşa paslaşa oyun kurmaya çalıştı mı? :ddd

Macin kirilma ani alanya’nin kacirdigi pozisyon

20 saniye sonra fener ayni pozisyonu gole cevirdi

Tadic ile cordova arasindaki kalite farkindan dolayi

20 milyon nesry 14 milyon öteki arap kazıgı

ama sezonu tadic ve dzeko götürsün tabi birde ismail

ama mou muthis top oynatıyor ,kesin öyledir

Klup her sene birine 20 otekine 14 verse gene yikilmayacak bir ekonomiye sahip. 11 senedir sampiyon olamamislar. Dertleri iyi veya kotu oyun, o oynamadi, bu oynadi olmasa gerek.

abi su olayi atamiyorum aklimdan ya , adam resmen diger ayagini kaldirip full agirligini dizine verip adamin gogsune yukleniyor dizi ile. Allahtan adamin kaburgalari filan kirilmamis ve buna kart verilmedi normalde bu hareketin cezasi 10-15 mac filan sportmenlige aykiri bir hareket.

abi su olayi atamiyorum aklimdan ya , adam resmen diger ayagini kaldirip full agirligini dizine verip adamin gogsune yukleniyor dizi ile. Allahtan adamin kaburgalari filan kirilmamis ve buna kart verilmedi normalde bu hareketin cezasi 10-15 mac filan sportmenlige aykiri bir hareket.

Usta banlanmak istemiyorum. Yoksa ağız dolusu sövesim var.

Şu hareketi halısahada yapın, sizin o anda içinizden geçerler takım fark etmez.

Usta banlanmak istemiyorum. Yoksa ağız dolusu sövesim var.

Şu hareketi halısahada yapın, sizin o anda içinizden geçerler takım fark etmez.
kesinikle dedigin gibi sunu takim arkadasin filan yapsa bile , ''napiyorsun sen ya'' diye cikisir insan

Geri
Üst Alt