Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.064
- 35.195
- 3.758
tekke hoca gecen sene net sekılde puan almak istedi ona göre takım cıkardı bugun bence puan almak istemedi show pesinde koştu deplasmana gidip cift forvet oynarsan cok normal dagılırsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bravo üstad aynı kafadayız bu küçük jknın da şampiyon olmasını istemiyorum başka bi formül bulunmalıbjk'dan da o kadar nefret ediyorum ki keşke bjk kazansa diyemeyeceğim. Sezon iptali şuanki en büyük motivasyonum.
bravo üstad aynı kafadayız bu küçük jknın da şampiyon olmasını istemiyorum başka bi formül bulunmalı
Onun aklı şimdi başka yerdedir Hocam. Avcı avlandı, Tekke kurulsun derler yakında.tekke hoca gecen sene net sekılde puan almak istedi ona göre takım cıkardı bugun bence puan almak istemedi show pesinde koştu deplasmana gidip cift forvet oynarsan cok normal dagılırsın
kesınlıkle birşeyler var ,palamut gibi kansız bir adam degil tekke hoca ama lazyo camiası aradıysa kafası karışmış olabilirOnun aklı şimdi başka yerdedir Hocam. Avcı avlandı, Tekke kurulsun derler yakında.
Bjk ne kadar boktan olursa olsun şu Fb şampiyon olursa ruhen vefat ederimbjk'dan da o kadar nefret ediyorum ki keşke bjk kazansa diyemeyeceğim. Sezon iptali şuanki en büyük motivasyonum.
20 milyon nesry 14 milyon öteki arap kazıgı
ama sezonu tadic ve dzeko götürsün tabi birde ismail
ama mou muthis top oynatıyor ,kesin öyledir
abi su olayi atamiyorum aklimdan ya , adam resmen diger ayagini kaldirip full agirligini dizine verip adamin gogsune yukleniyor dizi ile. Allahtan adamin kaburgalari filan kirilmamis ve buna kart verilmedi normalde bu hareketin cezasi 10-15 mac filan sportmenlige aykiri bir hareket.
kesinikle dedigin gibi sunu takim arkadasin filan yapsa bile , ''napiyorsun sen ya'' diye cikisir insanUsta banlanmak istemiyorum. Yoksa ağız dolusu sövesim var.
Şu hareketi halısahada yapın, sizin o anda içinizden geçerler takım fark etmez.
Çok şerefsiz birisi. İnşallah ayağı falan kırılır da hayatı kayar. Kötü bir insan direkt.kesinikle dedigin gibi sunu takim arkadasin filan yapsa bile , ''napiyorsun sen ya'' diye cikisir insan